TVRDI DA JE ZATRUDNELA NAKON POSETE BOSANSKIM PIRAMIDAMA! Godinu dana su pokušavali da dobiju dete, a onda se desilo čudo! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

placebo ili nešto drugo?

TVRDI DA JE ZATRUDNELA NAKON POSETE BOSANSKIM PIRAMIDAMA! Godinu dana su pokušavali da dobiju dete, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

Došli smo ovde prošle godine, posetili tunele Ravne i ja sam sledeći mesec ostala trudna

Objavljeno:

Edisa i Majkl žive u Italiji, i silno su želeli da dobiju dete, što im se ostvarilo nakon posete Bosni i Hercegovini.

Edisa je poreklom iz Sarajeva, i sa mužem je već godinu dana pokušavala da zatrudni. Ali nisu uspeli. A onda su otišli u tunele bosanskih piramida…

Edisa kaže da je čula za tunele Ravne u Visokom i njihov povoljan uticaj na ljudski organizam, pa su ona i njen suprug odlučili doći i posetiti tunele pre pokušaja vantelesne oplodnje koju su predlagali doktori.

-Došli smo ovde prošle godine, posetili tunele Ravne i ja sam sledeći mesec ostala trudna - kaže Edisa koja dodaje da joj je nakon čudotvornih piramida u Visokom nestala, i to trenutno, bol u leđima.

- Preporučila bih svima koji imaju neki problem da dođu i pokušaju. Meni je pomoglo - zaključila je Edisa.

Video je objavila Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca”, koja doduše odmah dodaje ne daju “nikakve zdravstvene garancije” te se ne bave lečenjem, ali dodaju:

- Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima. Timovi elektroinžinjera, fizičara i inžinjera zvuka mere energetske fenomene” – navodi se na veb stranici Fondacije.

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.