PREŽIVELA JE ČAK ŠEST SPONTANIH POBAČAJA: Onda je odlučila da promeni OVO, i odmah je zatrudnela!
Foto: Facebook printscreen / Hailey Liehr

transformacija

PREŽIVELA JE ČAK ŠEST SPONTANIH POBAČAJA: Onda je odlučila da promeni OVO, i odmah je zatrudnela!

"Nakon toliko pokušaja ipak smo uspeli da dobijemo sina. Međutim tad sam shvatila da moram nešto da promenim"

Objavljeno:

Hejli Frejzer iz Teksasa je doživela čak šest spontanih pobačaja, a lekari su joj rekli da je problem njena prekomerna težina.

Zato je odlučila da smrša. Izgubila je 64 kile i sada nosi čak osam brojeva manju odeću, a napokon je uspela i da zatrudni.

- Većinu svog života bila sam gojazna. Kilogrami su se počeli nakupljati kad sam imala 9 godina, uglavnom pre ulaska u pubertet. Kad sam imala 14 imala sam preko 100 kilograma i kroz godine sam ih nastavila nakupljati. To je jako uticalo na moje samopouzdanje - kaže Frejzer koja je u jednom trenutku imala čak 140 kg.

- Najgore je bilo u školi. Konstantno su ma zadirkivali i vređali zbog moje debljine i zbog mog gotičarskog stila odevanja. Puštali bi životinjske zvukove kada bih prolazila hodnikom i davali mi grozne nadimke. Svaki dan sam dolazila kući u suzama.

Jedno od najgorih sećanja joj je ono na maturu.

- Išla sam na zabavu sa svojim budućim mužem, tadašnjim verenikom Jako dugo sam se spremala, osećala sam se lepo u haljini, napravila sam svečanu frizuru i našminkala se. Kad smo došli pred ulaz neki klinci su iz auta počeli dobacivati ružne komentare i roktati poput svinja, to mi je potpuno uništilo večr. Postala sam depresivna i anksiozna. Prejedala sam se, a onda bi danima nakon toga odbijala hranu.

Frejzer je u više navrata pokušala da smrša, ali svaki put bi pokleknula.

- Muž i ja smo se venčali 2013. godine. Osećala sam se užasno tog dana. Bila sam anksiozna i skrivala se od kamera. Prekomerna težina uništila mi je dan koji je trebalo da bude jedan od najlepših u životu.

Par je pokušao da začne dete, ali Frejzer je imala čak šest spontanih pobačaja.

- Oduvek sam sanjala o tome da budem majka i imam kuću punu dece. Nakon toliko pokušaja ipak smo uspeli da dobijemo sina. Međutim tad sam shvatila da moram nešto da promenim. Bilo je vrlo teško. Znala sam propešačiti 16 km dnevno, a kile su se i dalje nakupljale. Užasno me to frustriralo - kaže.

Lekari su joj najzad dijagnostikovali probleme sa štitnom žlezdom i policistične jajnike zbog čega nije ni mogla da smrša prirodnim putem. Jedina opcija joj je bila ugradnja želudačne premosnice.

- Bila mi je to najbolja odluka u životu - kaže Frejzer koja je potom ozbiljno krenula na dijetu. Svega nekoliko meseci kasnije uspela je da ostane trudna.

- Definitivno imam više samopouzdanja. Pre nisam htela da izađem iz kuće, a sada snimam fotografije za gotičarske magazine. Toliko sam uzbuđena zbog svega što mi budućnost nosi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.