TRUDNA JE I NAPALJENA, A MUŽ NEĆE NI DA JE POGLEDA: Žena traži pomoć jer je razlog zbog kojeg je partner odbija stvarno URNEBESAN!
Foto: Shuterstock

šta biste joj vi rekli?

TRUDNA JE I NAPALJENA, A MUŽ NEĆE NI DA JE POGLEDA: Žena traži pomoć jer je razlog zbog kojeg je partner odbija stvarno URNEBESAN!

Već sam počela da razmišljam o naručivanju igračaka i o tome da se zadovoljim sama...

Objavljeno:

Buduća majka na poznatom forumu za roditelje požalila se kako njen suprug ne želi seks sa njom dok je u drugom stanju.

Britanka, koja je trudna 18 nedelja, objasnila je da njen partner tvrdi kako bi to bilo pogrešno jer bi njihovo nerođeno dete možda moglo da zna šta oni rade. Bilo kako bilo, zbog njegove odluke ona se sada oseća ružno i neprivlačno.

“Jesam li nerazumna ako me ovo pogađa?”, pitala je druge roditelje.

“Ja sam mu objasnila da je to nemoguće i pokazala mu istraživanja na tu temu. Nismo imali seks otkad smo napravili dete jer on smatra da je to pogrešno. Ne želi ni da me pogleda i osećam se ružno i neprivlačno. Ne kažem ja da on mora da ima seks sa mnom. Niko ne treba da radi stvari protiv svoje volje, ali da li sam nerazumna ako se zbog toga osećam “pregorelo”? Mislim, devet meseci bez seksa i onda još neko vreme… Već sam počela da razmišljam o naručivanju igračaka za seks i o tome da se zadovoljim sama!”, napisala je, a njena objava podelila je korisnike.

Dok se neki slažu kako bi i sami bili frustrirani da su na njenom mestu, drugi su joj rekli da je nerazumna jer previše očekuje od supruga.

Drugi su korisnici uskočili sa savetima.

“Možda bi tvom dragom bilo lakše kad bi mu lekar objasnio neke stvari. U drugom slučaju mu pokaži ovu raspravu. Ne iznenađuje me što si uzrujana. Mora da je užasno misliti kako svom partneru više nisi privlačna”.

Bonus video

FREDI, HAJMO U DUETU! Papagaj bez greške peva hitove grupe Kvin!

(Espreso.co.rs/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.