HRVAT UBIO NEMCA NA GRADILIŠTU U MINHENU! Ispovesti radnika koji su sve videli su stravične
Policija na mestu ubistva, Foto: Twitter printscreen

zločin u nemačkoj

HRVAT UBIO NEMCA NA GRADILIŠTU U MINHENU! Ispovesti radnika koji su sve videli su stravične

U tom trenutku na gradilištu je bilo oko 50 radnika, piše tz.

Objavljeno:

Preliminarna istraga pucnjave na gradilištu u Minhenu u kojoj je 29- godišnji mladić iz Ogsburga s dvojnim nemačko-hrvatskim državljanstvom ubio prvo svog 45-godišnjeg kolegu pa sebe nije otkrila razlog svađe između dvojice muškaraca.

Prema informacijama lokalnog portala tz, 29-godišnjak i upravnik gradilišta u blizini Mariahilfplaca pre pucnjave bio je u svojoj kancelariji, u kontejnerima na gradilištu. Nešto pre 9 sati on i ubijeni Nemac sastali su se i razgovarali.

Tema razgovora nije poznata, ali u samo nekoliko minuta došlo je do žestokog sukoba koji je završio tragedijom. U tom trenutku na gradilištu je bilo oko 50 radnika, piše tz.

Na intervenciju je izašlo oko 150 policajaca koji su zatvorili radove i ispitali sve radnike na gradilištu.

- Ne mogu da verujem. Video sam ga nekoliko minuta pre smrti i sada je mrtav. Žao mi je njegove porodice. Imao je dvoje male dece - izjavio je kolega 45-godišnjeg radnika.

- Svi koji rade u građevinskoj industriji moraju se moći nositi s pritiskom koji dolazi s tim poslom. To se jednako odnosi i na radnike, šefove, i arhitekte. Uvek je reč o velikom novcu, kratkim rokovima i žestokoj konkurenciji, pa su povišeni tonovi na sastancima uobičajena pojava. Ali da neko posegne za oružjem i ubije svog saradnika, to mi je neobjašnjivo. To još nisam doživeo u 30 godina karijere. Radovi na gradilištu su odmah obustavljeni, ionako se niko ne može skoncentrirati na posao - kazao je drugi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.