ONA JE IMALA SVE, JA NIŠTA! Smiljana je sestru ubila LETVOM, a onda stavila u zamrzivač! SVI DETALJI HOROR UBISTVA
Suđenje Smiljani Srnec je počelo, Foto: Printscreen/24 sata hr

KRILA JE 19 GODINA

ONA JE IMALA SVE, JA NIŠTA! Smiljana je sestru ubila LETVOM, a onda stavila u zamrzivač! SVI DETALJI HOROR UBISTVA

Porodica je tvrdila da ih je Jasmina povremeno kontaktirala, ali bilo je u najmanju ruku čudno što nikako nisu mogli da saznaju gde je...

Objavljeno:

Smiljana Srnec (45), sestra ubijene Jasmine Dominić, čije telo je pronađeno u zamrzivači, u subotu uveče u čakovečkoj policiji je priznala zločin.

- Ubila sam je! Zatukla - vikala je, i tako otkrila tajnu koju je čuvala možda i punih 19 godina, piše Jutarnji list.

U neformalnom razgovoru s policijom spomenula je da je zgrabila prvo što joj se našlo pri ruci, a to je bio komad neke letve kojim je udarila sestru pored čela.

Kad je shvatila da je mrtva, stavila ju je u navodno Končarev zamrzivač. Iz neformalnog razgovora može se naslutiti da je glavni motiv bila zavist prema mlađoj sestri.

- Ona je imala sve, a ja ništa. Njoj su dali sve, a meni ništa - govorila je nepovezano u policiji.

Ali, sve je to rekla pre nego što je formalno uhapšena.

Njen advokat Davorin Zlatarek došao je u policiju i savetovao joj da ne daje nikakav iskaz. Od tada se brani ćutanjem.

Mislilo se da je Jasmina nestala
Mislilo se da je Jasmina nestala foto: AP

Porodica je tvrdila da ih je Jasmina povremeno kontaktirala, ali bilo je u najmanju ruku čudno što nikako nisu mogli da saznaju gde je. Sestra Smiljana čak je jednom pozvonila komšijama tražeći dodatni jastuk i pokrivač za “sestru koja je upravo stigla”.

Ali niko je, osim navodno Smiljane, nije video. Zabrinuta majka Katarina to više nije mogla da trpi. Prijavila je nestanak. Otac Martin je, sa svojim sumnjama i bolesti pluća, nedavno preminuo.

Rođak porodice je sumnjičav prema tome da telo u zamrzivaču niko nije primetio toliko dugo godina. On sam je bio potresen zbog Jasmininog nestanka, pa je jednom angažovao i vidovnjaka da je nađe.

- Ja sam pre 15 godina angažirao vidovnjaka iz Bjelovara. Rešio je policiji nekoliko slučajeva i mislio sam da može pomoći i oko Jasmine. Rekao je odmah da je ubijena i zakopana te čak lokaciju gde je zakopana, no tilo tamo nije nađeno - rekao je za 24sata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.