ELEGANCIJA I SJAJ U VAŠEM DOMU: Uz ovaj jednostavan trik obradujte ukućane!
Ulepšajte svoj životni prostor, Foto: Profimedia

Trendi

ELEGANCIJA I SJAJ U VAŠEM DOMU: Uz ovaj jednostavan trik obradujte ukućane!

Potpuno drugačiji izgled enterijera

Objavljeno: 16:13h

3D satovi novi su modni trend u uređivanju životnog i radnog prostora. Osim što će prostor u kome boravite vizuelno da učine većim, daće mu i eleganciju i sjaj.

Ovi satovi enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2.988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

3D Samolepljivi zidni sat T4341B naizgled je jednostavan sat, no kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

3D Samolepljivi zidni sat
3D Samolepljivi zidni sat foto: Promo

Sličan sat gore pomenutom, 3D Samolepljivi zidni sat T4341S, samo u srebrenoj boji, takođe je pun pogodak za ulepšanje životnog i radnog prostora. S tim da mu srebrena boja daje nešto moderniji ton, te je prikladniji za kombinovane sa nešto modernijim nameštajem. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

3D Samolepljivi zidni sat
3D Samolepljivi zidni sat foto: Promo

Model 3D Samolepljivi zidni sat T4325C, koji sledi, kombinacija je crtica i brojeva, a bakarne je boje. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

3D Samolepljivi zidni sat
3D Samolepljivi zidni sat foto: Promo

*Još sjajnih modela 3D samolepljivih zidnih satova možete pronaći OVDE, a još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pritiskom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.