RETKO KOJA ŽENA BI IMALA STOMAK DA SAČUVA BRAK NA NAČIN NA KOJI TO KEJT RADI: Biće pravi KOŠMAR za svoje SNAJKE...
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

tajne obožavane princeze

RETKO KOJA ŽENA BI IMALA STOMAK DA SAČUVA BRAK NA NAČIN NA KOJI TO KEJT RADI: Biće pravi KOŠMAR za svoje SNAJKE...

Život Kejt Midlton pre i posle udaje za princa Vilijama je neuporediv

Objavljeno:

Kejt Midlton je večito nasmejana, odmerena, uslužna, uvek pristupačna i revnosno obavlja sve svoje dužnosti bez ijednog skandala. Ima prirodno aristokratsko držanje, ali njeno poreklo je građansko, piše Stil.

Činjenica da je juče napunila 42. godinu šokirala je mnoge, jer mladolikim izgledom pleni gde god se pojavi.

Put do buduće kraljice

Među članovima očeve porodice, koja se obogatila početkom 20. veka, ima i onih koji su se ženili devojkama iz aristokratskih porodica, dok njena majka potiče iz rudarske porodice.

Međutim, za današnji satus porodice Midlton najzaslužniji je upravo majčin talenat za biznis. U vreme kad se Kejt udala za Vilijama, bogatstvo Midltonovih procenjeno je na više od 50 miliona dolara. To je bilo sasvim dovoljno da Ketrin Elizabet Midlton, kao i njena sestra Filipa, zvana Pipa, i brat Džejms dobiju najbolje obrazovanje.

Tako je Ketrin išla u osnovnu školu Sent Endruz, čija hokejaška ekipa je igrala redovne utakmice sa ekipom škole Ladgrov u koju je išao Vilijam, stariji sin tadašnjeg princa od Velsa Čarlsa.

Kejt je imala devet godina kad je Vilijam sa svojim timom dolazio u njenu školu, pa je i ona sa drugim devojčicama išla da gleda hokej. Tada je Kejt prvi put videla Vilijama. Možda je i to uticalo na nju da u srednjoj školi postane kapiten ženskog tima za hokej na travi.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Profimedia

Međutim, princa je upoznala tek na fakultetu.

Pre nego što je počela da studira istoriju umetnosti, Kejt je uzela slobodnu godinu koju je provela u Firenci i Čileu. Studirala je na Sent Endruz univerzitetu u Škotskoj, a po diplomiranju radila je nekoliko poslova, od kojih joj je najviše ležala organizacija događaja za sakupljanje sredstava za humanitarne i kulturne akcije. Takođe je radila u firmi svojih roditelja sve do mesec dana pred udaju. Pre udaje, Kejt je sa sestrom Pipom živela u Čelziju, u roditeljskom stanu koji se procenjuje na više od milion funti.

Princeza Kejt Midlton i princ Vilijam

Po jednoj verziji, Kejt je prinčevu pažnju privukla 2002. na jednoj studentskoj modnoj reviji na kojoj je nosila providnu čipkanu haljinu. Zvanično, par je počeo da se zabavlja 2003. godine. Tokom druge godine zabavljanja, kao studenti, počeli su da stanuju zajedno sa još nekim kolegama u iznajmljenoj kući.

Kejt Midlton na studentskoj reviji
Kejt Midlton na studentskoj reviji foto: Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je veza bila studentska stvar, niko na nju nije obraćao mnogo pažnje, ali kad su diplomirali, Kejt je odjednom došla pod udar paparaca i tabloida. Tokom sedam godina zabavljanja, par je imao dva duža raskida, ali Kejt nikada nije dala nijednu nepromišljenu izjavu, niti je dozvolila nekakav skandal. Za razliku od ledi Dajane, Kejt je imala podršku porodice i ličnu čvrstinu. Neki veruju da je to odlika horoskopskog znaka Jarca u kome je rođena.

Kraljici Elizabeti Kejt je prvi put predstavljena 2008. na venčanju Vilijamovog rođaka. Ubrzo posle toga, Vilijam se odselio u Vels gde je preuzeo svoje dužnosti u okviru RAF-a (Kraljevsko ratno vazduhoplovstvo). Časopis Tatler navodi da je Vilijam prvi član kraljevske porodice, posle Henrija VII u 15. veku, koji je živeo u Velsu.

Kraljica se dugo premišljala da li da da blagoslov za tu vezu. Nije htela da ponovi grešku kakvu je napravila sa Čarlsom. Zanemarila je činjenicu da Kejt nema ni kap plave krvi. To što je Vilijam gotovo šest meseci mlađi od Kejt (rođen je 21. juna 1982), kraljica je smatrala prednošću. Nadala se da će brak biti uspešniji ako nema velike generacijske razlike kakva je bila između Čarlsa i Dajane, piše tosamja.media.

Tako se Kejt Midlton 2010. preselila u Anglesi u Velsu, a uskoro je objavljena i njihova veridba. Prvo javno pojavljivanje Kejt Midlton u statusu verenice bilo je kumovanje jednom spasilačkom brodu. U Vels su došli posle venčanja, a prvo Kejtino javno pojavljivanje posle porođaja sa Džordžom u julu 2013. bilo je na otvaranju maratona u Severnom Velsu.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Tokom prve posete Velsu od kad imaju nove titule desilo se nešto nepredviđeno. Zbunio se dečak koji je prišao da uruči cveće Kejt. Tada je ona čučnula kraj dečaka, popričala sa njim, kucnula ga prstom u grudi, pa je sve na kraju bilo u redu. Ovaj događaj otkriva da Kejt, osim što po prirodi ume sa decom, vlada i savremenim metodama komunikacije sa njima.

Od kad je postala majka, Kejt Midlton zajedno sa Vilijamom proučava najbolje vaspitne metode, a ona koju su usvojili i primenjuju na svojoj deci ima pravilo po kome se sa decom nikada ne razgovara sa visine.

Zato se ni Kejt ni Vilijam svojoj deci ne obraćaju stojeći već, i kad su na javnom mestu, čučnu kraj deteta tako da njihovo lice bude u visini dečjeg. To omogućava da ostvare kontakt očima, što detetu uliva poverenje.

Princ Luis, kraljica Elizabeta, kejt midlton
foto: Profimedia

Zbog porodice je spremna na sve

Kada je kralj zatražio da se više štedi, Kejt je brzinom munje reciklirala sve svoje odevne komade. Tako se i ovaj put pojavila u crvenom kaputu kojeg je nosila 2016. godine, a koji je tada iznosio oko 1.500 evra, što je za kraljevsku porodicu i tada i sada samo sitnica. Ali kada je kralj rekao da se štedi Kejt je to poslušala bez pogovora.

Dok izvori bliski kraljevskoj porodici odgovorno tvrde kako Vilijam ima ljubavnicu, Kejt ne dopušta da se nezadovoljstvo ili sumnja vide na njenom licu. Na godišnjicu braka, ona nasmejana pozira pored Vilijama i to na biciklu - bajka!

Kejt je ovih dana i najpouzdaniji član kraljevske porodice - ona je tu da dočeka zvanice iz celog sveta, da ih animira i provede kroz ceo događaj. Pa kome još to može poći za rukom tako savršeno? Nikome, osim Kejt Midlton, ženi koja je rođena da bude to što jeste - princeza! Zato mnogi smatraju da će njenim snajama piti veoma teško da slede taj tempo kako bi sačuvale porodice.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Stil/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.