DEVOJČURAK SA FOTKE JE ŽENA KOJA DANAS OBARA SA NOGU: Mami uzdahe gde god da se pojavi, ZNATE LI O KOME JE REČ?
Princeza od Velsa kao dete, Foto: Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

sada je pravcata lepotica

DEVOJČURAK SA FOTKE JE ŽENA KOJA DANAS OBARA SA NOGU: Mami uzdahe gde god da se pojavi, ZNATE LI O KOME JE REČ?

Povod za objavljivanje fotografije ima veliki značaj

Objavljeno:

Kejt Midlton objavila je svoju do sada ne objavljenu fotografiju iz detinjstva. Slika je zabeležena na Božić 1983. godine, dve nedelje nakon što je ona devetog januara 1984. napunila dve godine. Povod je bio veoma važan, a mnogi komentarišu da je fotografija pokazala da njen mlađi sin Luj veoma liči na nju.

Princeza od Velsa Kejt Mildton objavila je ovu fotografiju u sklopu kampanje za podizanje svesti o značaju ranog razvoja deca Shaping Us.

Ovom cilju posvećena je godinu dana i kampanja je bila inspiracija za godišnji božićni koncert održan ranije ovog meseca u Vestminsterkoj opatiji u Londonu, gde je bila sa suprugom princom Vilijamomi njihovom decom Lujom, Šarlot i Džordžom.

Luj koji ima pet godina, napravio je na tom događaju svojevrsni šou kada je ugasio sveće koje se drže upaljene tokom izvođena božićnih pesama.

Mnogi kažu da je Luj preslikana mama, a veoma često se komentariše na koga liče deca poznatog para. Šarlot najčešće porede sa kraljicom Elizabetom Drugom, ali i sa ocem Vilijamom. Za Džordža kažu da je najviše nasledio gene porodice svoje bake Dajane, a za mlađeg princa od njegovog rođenja govore da izuzetno liči na Midltonove.

1 / 5 Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Povod za objavljivanje slike je veoma značaj, komenatri su privukli veliku pažnju, a šta vi kažete o malenom Luju i mami Kejt?

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/Žena Blic/Jelena Milenković/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.