ISPLIVALA FOTKA KEJT MIDLTON KOJA NIŠTA NE OSTAVLJA MAŠTI: Ovo je njeno NAJBEZOBRAZNIJE IZDANJE, skoro pa je GOLA..
Kejt Midlton, Foto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

vilijamu je u ovom trenutku pala vilica

ISPLIVALA FOTKA KEJT MIDLTON KOJA NIŠTA NE OSTAVLJA MAŠTI: Ovo je njeno NAJBEZOBRAZNIJE IZDANJE, skoro pa je GOLA..

Kad je Kejt Midlton izašla na pistu u provokativnoj providnoj haljini, svima je zastao dah, a princ Vilijam je bio osvojen

Objavljeno:

Iako je preostalo samo šest epizoda Netfliksove serije "Kruna", stvari se tek zahuktavaju jer se serija sprema da predstavi sadašnju princezu od Velsa, Kejt Midlton (41). U scenama se može videti Kejt koju glumi Meg Belami kako šeta na modnoj pisti u providnoj haljini tokom studentske revije 2002. Upravo je to bio trenutak kada je uspela da osvoji, tada najpoželjnijeg neženju Britanije, princa Vilijama.

Ko bi pomislio da bi jedna dobrotvorna studentska modna revija mogla biti ključan trenutak u britanskoj istoriji? Kad je Kejt Midlton izašla na pistu u provokativnoj providnoj haljini, svima je zastao dah, a princ Vilijam je bio osvojen. Tom priilikom je tada mlađana Kejt nosila potpuno providnu top haljinu do kolena, ispod koje je imala donji veš u crnoj boji, a iza ove kreacije stajala je studentkinja Šarlot Tod.

Pletena kreacija u crnoj boji originalno je zamišljena kao suknja koja je trebalo da se nosi uz satenski top na bretele, ali ju je Šarlot za potrebe revije pretvorila u haljinu.

Kejt Midlton na studentskoj reviji
Kejt Midlton na studentskoj reviji foto: Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vilijam je tada važio za najpoželjnijeg britanskog neženju, a bio je i za neuhvatljiv milionima žena, pa tako i za Kejt. Ipak, nakon ove revije desio se obrt. Do kraja večeri blisko prijateljstvo pretvorilo se u romansu, a Kejt i Vilijam učinili su prve korake na svom putu prema kraljevskom tronu. Iako su je njegovi prijatelju u početku ismevali, Vilijam je ostao dosledan odluci da ostane sa Kejt.

Zanimljivo je da je izrada haljine koštala je oko 30 funti, ali je njena cena višestruko porasla kada su nekoliko godina kasnije Kejt i VIlijam objavili veridbu. Šarlot je tada dobila ponudu da je proda za 1.000 funti, ali je odbila da to uradi, a ispostavilo se da je taj potez bio na mestu. Na kraju je ova haljina prodata na aukciji za neverovatnih 78.000 funti!

Budući kralj i kraljica danas su roditelji princa Džordža (9), princeze Šarlot (8) i princa Luisa (5).

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso/ Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.