ZADIGLA SE SUKNJA KEJT MIDLTON, SEVNULO JE ONO ŠTO NE SME: Muškarci ne mogu da dođu do DAHA, ovo se ČEKALO (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NIKADA NJE POKAZALA VIŠE KOŽE!

ZADIGLA SE SUKNJA KEJT MIDLTON, SEVNULO JE ONO ŠTO NE SME: Muškarci ne mogu da dođu do DAHA, ovo se ČEKALO (FOTO)

Kejt Midlton je i ovog puta priredila modni spektakl, koji je ispratio i jedan omanji peh na radost okupljenih fotografa koji nisu štedeli bliceve

Objavljeno:

Predsednik Južne Koreje Jun Suk Jol i njegova supruga Kim Keon-Hi trenutno borave u zvaničnoj poseti Velikoj Britaniji, a u njihovu čast održan je i svečani, državnički banket u Bakingemskoj palati. Po njih su kočijom u pravom kraljevskom maniru stigli princ i princeza od Velsa, koji su ponovo ukrali svu pažnju tamošnje javnosti. Očekivano, sve su oči bile uprte u Kejt, koja je i inače miljenica Britanaca.

Kejt Midlton je i ovog puta priredila modni spektakl, koji je ispratio i jedan omanji peh na radost okupljenih fotografa koji nisu štedeli bliceve.

Princeza od Velsa blistala je u crvenom od glave do pete, a zvezda autfita bio je kaput-pelerina sa potpisom jedne od njenih omiljenih dizajnerki Ketrin Voker.

Kaput dolazi u midi dužini, izraženog je A kroja i sa istaknutim naramenicama, au predeli vrata i dekoltea krasi ga i velika mašna. Njegova cena je oko 3. 000 funti, a poznato da da Kejt za ovakve prilike ne žali novac na dizajnerske komade, iako je prati epitet "štedljive princeze".

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona ga je upotpunila uz aksesoare u istoj nijansi crvene - clutch torbicom i salonkama od prevrnute kože, ali se posebno izdvajao veoma lep, efektan fascinator koji potpisuje luksuzni brend Jane Taylor, sinonim za kvalitetne i elegantne šešire.

Lepa Britanka nosila je i skupocen nakit sa akcentom na minđuše od safira i dijamanata koje su nekada pripadale princezi Dajani.

No, zanimljivo je da je princezu današnje modno izdanje, iako nesumnjivo izrazito elegantno i više nego pristojno, ipak slučajno namučilo. Prilikom izlaska iz kola haljina koju je Kejt nosila ispod pelerine se podigla mnogo više nego što je očekivala, otkrivši pritom njene izvajane, vitke noge.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je ovakav peh sasvim uobičajen, za buduću kraljicu je prilično neočekivan, a ona je i poznata po tome što u posebnim prilikama nikada ne nosi haljine i suknje koje su dužine iznad kolena. Nikada do sada, bar dok je deo kraljevske porodice, Kejt nije pokazala više gole kože! Britanskoj javnosti nije trebalo dugo da reaguje, pa su društvene mreže preplavili komentari na račun njenog izgleda.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ovo su noge supermodela", "Prvi put da je pokazala mrvicu seksepila", "Ovo je bio ubitačan prizor", "Kakve noge, vau", "Nikada je nisam video u ovakvom izdanju, lepa promena", samo su neki od komentara.

Šta vi kažete na novo izdanje slavne 41-godišnjakinje?

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

(Espreso/ Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.