KRALJICA MAKSIMA RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA, KAKO JE SAMO OVAKO DOBRA? Prešla PEDESETE, a KIDA kako IZGLEDA (FOTO)
Kraljica Maksima, Foto: REMKO DE WAAL / AFP / Profimedia

lepotica

KRALJICA MAKSIMA RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA, KAKO JE SAMO OVAKO DOBRA? Prešla PEDESETE, a KIDA kako IZGLEDA (FOTO)

Lepa 52-godišnjakinja blistala je u smeloj, neobičnoj kreaciji koja je definitivnom pomerila granice u svetu plemstva

Objavljeno:

Holandska kraljica Maksima sinoć je stigla u Pariz kako bi otvorila izložbu u tamošnjem Muzeju dekorativnih umetnosti. Lepa 52-godišnjakinja blistala je u smeloj, neobičnoj kreaciji koja je definitivnom pomerila granice u svetu plemstva. Nijedna druga kraljica na svetu ne bi se usudila da ponese ovakvu haljinu!

No, kraljica Maksima poznata je po neobičnom, originalnom modnom stilu - ona je žena koja se ne plaši da prkosi konvencijama i utvrđenim standardima. Zato nas i nije iznenadio njen sinoćni, potpuno nekonvencionalni izbor.

Kraljica, inače Argentinka rodom, došla je kako bi podržala izložbu holandske modne kreatorke Iris van Herpen, čije su kreacije već godinama unazad neke od najtraženijih u svetu Holivuda.

I sama Maksima je sinoć nosila zadivljujuću toaletu sa potpisom ove dizajnerke. Kreacija stiže u prepoznatljivom maniru Iris van Herpen sa apstraktnim šarama koje kreiraju optičke iluzije na ovim modnim komadima.

Haljina je pratila liniju tela u predelu struka i tu su je i krasili zavodljivi, providni detalji, otkrivši tako malo gole kože lepe kraljice. Ipak, ništa nije izgledalo vulgarno, već vrlo originalno, ali ovo svakako jeste modni potez koji nije u skladu sa modom na dvorovima širom Evrope.

Kraljica Maksima
Kraljica Maksima foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Ovu toaletu divne, svetloružičaste boje u donjem delu krasi plise, a ima i ogromne, predimenzionirane, zvonaste rukave koji sežu do poda. Maksima je izdanje upotpunila zlatnim sandalama sa visokim potpeticama i zlatnom cluth torbicom, te efektnim, svetlucavim minđušama.

Kraljica Maksima
Kraljica Maksima foto: REMKO DE WAAL / AFP / Profimedia

Izložbu je sa Maksimom posetila i prva dama Francuske Bridžit Makron, no ona nije pokazala ni blizu tako spektakularno izdanje. Opredelila se za jednostavni francuski šik - belu haljinu i beli, dobro krojeni kaput do kolena, a sve je zaokružila crnim salonkama.

Strani mediji prenose i interesantnu scenu koja je usledila kada su se ove dve dame prvi put srele - Brižit se oduševila Maksiminom haljinom, rukom pokazujući na nju i odajući joj priznanje za besprekorni ukus.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Šta vi kažete na izdanje holandske kraljice?

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

(Espreso/ Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.