CEO SVET BRUJI O MELANIJI, GLEDAJTE KAKO JE DOŠLA NA SAHRANU ROZALIN KARTER: Ona je JEDINA koja je OVO uradila!
Melanija Tramp, Foto: AP Photo/Andrew Harnik

DA LI JE MOGUĆE?

CEO SVET BRUJI O MELANIJI, GLEDAJTE KAKO JE DOŠLA NA SAHRANU ROZALIN KARTER: Ona je JEDINA koja je OVO uradila!

Melanija Tramp je juče bila na sahrani bivše prve dame Amerike Rozalin Karter, a i ovom prilikom se našla u žiži javnosti

Objavljeno:

Melanija Tramp bila je juče na sahrani bivše prve dame Amerike Rozalin Kartner. Na službi u crkvi Glenn Memorial u Atlanti bila je u društvu ostalih supruga bivših američkih predsednika, među kojima jedina nije nosila crnu boju, ali je njeno modno izdanje bilo sasvim odmereno. Fotografije sa poslednjeg ispraćaja supruge Džimi Kartera komentarišu se iz više uglova.

Očekivano je da se na sahrani nosi crna boja iako to naravno nije nužno. Melanija Tramp nosila je juče sivi kaput od tvida, sa naglašenim strukom, midi dužine. Ako se prisetite njenih modnih izdanja iz perioda dok je njen suprug Donald Tramp bio na vlasti (2017- 2021), tada su se kaputi izdvajali kao njeni omiljeni odevni komadi.

Melanija Tramp predvodila je grupu bivših prvih dama, iza nje su bile Mišel Obama, Lora Buša, Hilari Klinton koja je obavljala i funkciju američke državne sekretarke. I to nije bilo slučajno. Ona je funkciju prve dame preuzela nakon supruge Baraka Obame, koja je pak na tom mestu nasledila suprugu Džordža V. Buša. Hilari Klinton je pre svih njih bila na poziciji prve dame.

Ovakav redosled bio je i u prvom redu na sahrani, gde su pored pomenutih imena, bili i američki predednik Džozef Džo Bajden i njegova supruga Džil Bajden koja se pojavila u crnom kompletu.

Iako je tužan događaj nesumnjivo u prvom planu, mnogi su na Instagramu komentarisali da je pojavljivanje Melanije Tramp ostavilo snažan utisak. Mnogi su je osporavali dok je obavljala funkciju prve dame, tužan događaj, ali i istorija namestili su tako da je juče hodala ispred svih.

1 / 3 Foto: AP Photo/Andrew Harnik

Govor na sahrani održala je ćerka Rozalin Karter i Džimi Kartera Ejmi Lin Karter: "Draga moja, svaki put kad sam bila daleko od tebe, oduševila bih se kada bi se vratila i videla koliko si divna. Dok sam odsutna, pokušavala sam da samu sebe uveriim da je nemoguće da budeš toliko draga i lepa. Ali kada bih te ponovo videla, zaljubila bih se u tebe. Da li vam je to nepoznato? Meni nije. Zbogom, draga. Do sutra”.

Na sahrani su bili i sinovi bračnog para Kater Džon, Džejms i Džejson koji su sedeli pored oca Džimija Kartera (99) koji se inače nalazi na palijativnoj nezi od februara. Unuk Rozalin i Džimija Kartera Džejson Karter je takođe govorio juče, piše Page six.

Rozalin Karter
foto: EPA-EFE/BILL FITZ-PATRICK / JIMMY CARTER LIBRARY / HANDOUT

Na jučerašnjem skupu u čast Rozalin Karter pevali su kantri pevači Gart Bruks i Triša Jirvud koje su dočekale bivše prve dame, pa je zabeleženo kako se Melanija srdačno pozdravila sa Bruksom.

Rozalin Karter umrla je 19. novembra u 96. godini.

Bonus video:

00:11

Sahrana Jovana Marića

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.