KARAMBOL U SPLITSKOM KAFIĆU: Izbacili gosta sa TRUDNOM ženom, konobarica samo dreknula "NE MOŽE!"
Split, Foto: Profimedia

JADRANSKO PRIMORJE

KARAMBOL U SPLITSKOM KAFIĆU: Izbacili gosta sa TRUDNOM ženom, konobarica samo dreknula "NE MOŽE!"

Dodao je da im je tada došla konobarica i pitala ih na engleskom šta će da jedu, a oni su na maternjem odgovorili da će samo popiti piće

Objavljeno:

Splićanin, trudnica i dvogodišnja devojčica doživeli su neprijatnost u jednom tamošnjem kafiću, kada su došli na ručak.

"Ono kada postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon što dva meseca nisam bio u centru Splita, idemo nas troje u šetnju. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučujemo da sednemo na piće u kafić. Sedimo za stolom sa cenovnikom pića“, počeo je u svojoj objavi Splićanin.

Dodao je da im je tada došla konobarica i pitala ih na engleskom šta će da jedu, a oni su na maternjem odgovorili da će samo popiti piće.

"Konobarica kaže da možemo da ostanemo samo ako ćemo da jedemo. Molim je da ostane samo malo i da popijemo piće jer mi je žena trudna i ne može više da hoda. Ode ona kod menadžera i vrati se i kaže 'NE MOŽE!' Hvala vlasnicima i osoblju kafića i restorana na Pjaci. Zapitajte se šta ste i kakvi ste kada izbacite trudnu ženu i devojčicu od dve godine zbog par evra “, zaključio je čovek.

Bonus video:

00:13

SPLIT OVACIJAMA POZDRAVIO PIKSIJA: Stojković čestitao jubilej Simovcima, na regionalno finale stigao i Aleksandar Čeferin! (VIDEO)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.