SVI SU SE USTREMILI NA NOVAKA, ALI NE I ON: Endi Mari je kao pravi drug reagovao na vest da Đoković ima koronu!
Novak Đoković i Endi Mari, Foto: EPA/Caroline Blumberg

nova izjava o Đokoviću

SVI SU SE USTREMILI NA NOVAKA, ALI NE I ON: Endi Mari je kao pravi drug reagovao na vest da Đoković ima koronu!

Britanski teniser je uz to još jednom ponovio da svi moramo da budemo oprezniji sa koronavirusom

Objavljeno:

Endi Mari se još jednom oglasio nakon što je saznao da je Novak Đoković zaražen koronavirusom, kao i njegova supruga Jelena.

Britanski teniser se bio oglasio povodom dešavanja na Adria Turu i izbijanjem zaraze među teniserima dok još nisu bili poznati rezultati Novakovog testa, i bio je vrlo kritički nastrojen zbog načina organizacije.

Međutim, nakon što je čuo da je srpski teniser pozitivan na testu na Covid-19, za razliku od mnogih drugih koji su udarili na Novaka, Mari je bio umeren u izjavi i pre svega poželeo brz oporavak svom dugogodišnjem rivalu, ali i prijatelju.

- Nadam se da su Novak i njegova supruga dobro i da se oporavljaju. Nije iznenađenje da je toliko ljudi pozitivno na testu kada vidite scene kako je bilo tamo, imali su i dečiji dan i nije bilo držanja distance. Mere koje imamo ovde su potpuno drugačije od onih u Srbiji i Hrvatskoj - rekao je Mari.

On je potom ponovio da bi ovo što se dogodilo u Hrvatskoj trebalo da bude opomena svima.

- Igrači će sada znati da moraju da budu ekstremno oprezni. Ja bih radije da se izbegne slična mogućnost, radije bih da budemo još oprezniji. Koronavirus ne zanima ko smo i šta radimo, moramo da poštujemo pravila - zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.