NOVAK SE NE OSEĆA DOBRO! Srđan Đoković upro prstom u Dimitrova: Naneo je veliku štetu našoj porodici!
Novak Đoković i Srđan Đoković, Foto: Beta/Branislav Božić

izneo svoje mišljenje

NOVAK SE NE OSEĆA DOBRO! Srđan Đoković upro prstom u Dimitrova: Naneo je veliku štetu našoj porodici!

Otac prvog tenisera sveta je ispričao medijima kako se oseća njegov sin posle svega što se dogodilo

Objavljeno:

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, oglasio se nakon što je njegov sin potvrdio da je zaražen koronavirusom tokom Adria Tura.

Otac najboljeg tenisera sveta dao je izjavu za hrvatski "RTL" o celokupnoj situaciji i svemu što se dogodilo na turniru u Zadru, koji je između ostalog organizovao Novak u saradnji sa Hrvatskim teniskim savezom.

Srđan Đoković smatra da je na kraju ipak načinjena šteta i Srbiji i Hrvatskoj, ali kaže da je za to kriv Grigor Dimitrov koji je učestvovao na turnirima Adria Tura i u Beogradu i u Zadru i koji je bio prvi teniser od svih učesnika kod koga je otkriveno da je zaražen.

Grigor Dimitrov je imao simptome, ali se tek kasnije testirao
Grigor Dimitrov je imao simptome, ali se tek kasnije testiraofoto: Starsport©

- Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji - rekao je Srđan Đoković.

On i njegova supruga Dijana, i njegov brat Goran i najmlađi sin Đorđe su se testirali i bili su negativni, baš kao i Novakova deca, dok su zaraženi samo srpski teniser i njegova žena Jelena.

Novak je i sam rekao da se fizički oseća dobro i da nema simptoma, ali Srđan kaže da je zabrinut posle svega za psihičko zdravlje svog sina.

Porodica Đoković tokom Adria Tura u Beogradu
Porodica Đoković tokom Adria Tura u Beogradufoto: Starsport©

- Nikome nije dobro, pa ni njemu... Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo - rekao je Đoković senior.

On je poručio i da se nada da će u doglednoj budućnosti kada situacija bude bila bolja i idealnija ipak u Zadru održati jedan takav spektakl i tako na neki način nadoknaditi ono što je prekinuto.

- Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vreme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar - poručio je za hrvatsku televiziju Srđan Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.