FEDERER DOBIO OVACIJE ZA POBEDU: Nadam se da mi ovo nije poslednji put! Vimbldon? Sad sam dobio meč loptu!
Rodžer Federer, Foto: EPA/Will Oliver

Završni masters u Londonu

FEDERER DOBIO OVACIJE ZA POBEDU: Nadam se da mi ovo nije poslednji put! Vimbldon? Sad sam dobio meč loptu!

- Atmosfera je bila odlična i protivnik isto takav. Bila je to posebna noć u kojoj sam zaista uživao - poručio je Švajcarac

Objavljeno: 23:27h

Rodžer Federer je savladao i eliminisao Novaka Đokovića iz Londona.

Švajcarski as je trijumfovao sa 6:4, 6:3 i nije krio zadovoljstvo.

- Atmosfera je bila odlična i protivnik isto takav. Bila je to posebna noć u kojoj sam zaista uživao. Odigrao sam neverovatno dobro i znao sam da moram jer i on igra tako. Bilo je sve magično i publika je sve učinila posebnim, nemam dovoljno reči zahvalnosti za podršku - rekao je Federer.

Osvrnuo se i narazliku ovog i meča na Vimbldonu.

- Šta sam uradio drugačije? Pa dobio sam meč loptu.

Evidentno je da tempira formu za završnicu turnira.

- Uvek se igra bolje kako turnir odmiče. Zato smo i na Vimbldonu igrali tako dobro. Tamo smo tri nedelje proveli na istom mestu, a kada je tako onda znate kako da pogodite svaki ugao terena. Moram da kažem da je Dominik Tim bio superioran u našoj grupi i da nas je stavio obojicu u tešku situaciju. Ulog je bio veliki. Izašao sam i odservirao dobro. Moj plan igre je funkcionisao perfektno. Nadam se ne i poslednji put protiv Novaka, bila je to zaista dobra igra sa moja strane - rekao je Rodžer i dodao:

- Srećan sam što sam još u turniru. Nisam imao nikakav plan, sada ću izaći i uživati na večeri u gradu. Čeka me bitka u polufinalu, nadam se da ću otići korak dalje nego prošle godine. Ne znam sa kim ću još igrati, ali nadam se da ću biti spreman da odigram dobro i tokom vikenda - rekao je Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.