NOVAK PREDVODI SRBIJU: Poznati su protivnici našeg tima na ATP Kupu! Ima da pršti!
Novak Đoković, Foto: EPA/ Wil Oliver

atp kup

NOVAK PREDVODI SRBIJU: Poznati su protivnici našeg tima na ATP Kupu! Ima da pršti!

Poznati rivali

Objavljeno: 18:36h

Teniska reprezentacija Srbije igraće u grupi A sa Francuskom, Čileom i Južnoafričkom Republikom na prvom izdanju ATP kupa od 3. do 12. janura sledeće godine u Australiji. Srpski teniseri igraće u Brizbejnu, a Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati Novak Đoković i Dušan Lajović. Za Francusku su prijavljeni Gael Monfis i Benoa Per, JAR će predstavljati Kevin Anderson i Loj Heris, a boje Čilea braniće Kristijan Garin i Nikola Žari. Srbija će u prvom kolu 4. januara igrati protiv tenisera iz JAR-a, nakon čega im sledi duel protiv Francuske 6. januara, a dva dana kasnije grupnu fazu završiti sa Čileom.

Dušan Lajović
Dušan Lajovićfoto: EPA/ Yuri Kochetkov

U svakom meču biće odigrana dva singla i jedan u dublu, a šest pobednika grupa i dve najbolje drugoplasirane ekipe izboriće nastupu nokaut fazi. Četvftinalni susreti planirani su za 9. i 10. januara, dok su polufinala zakazana za 11. januar, a finale se igra dan kasnije u Sidneju. Grupe ATP kupa:

Grupa A (Brizbejn): Srbija, Francuska, Čile, JAR Grupa B (Pert): Španija, Japan, Gruzija, Urugvaj Grupa C (Sidnej): V. Britanija, Belgija, Bugarska, Moldavija Grupa D (Pert): Rusija, SAD, Italija, Norveška Grupa E (Sidnej): Hrvatska, Argentina, Austrija, Poljska Grupa F (Brizbejn): Australija, Nemačka, Grčka, Kanada

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.