RONALDOV HET-TRIK U DEMOLIRANJU LITVANIJE: Srbiji treba čudo neviđeno i da Luksemburg ne izgubi u Portugaliji!
Kristijano Ronaldo je postigao 3 gola protiv Litvanije, Foto: EPA/Miguel A Lopes

Kvalifikacije za EURO 2020

RONALDOV HET-TRIK U DEMOLIRANJU LITVANIJE: Srbiji treba čudo neviđeno i da Luksemburg ne izgubi u Portugaliji!

Aktuelni prvaci Evrope uoči poslednjeg kola imaju bod više od naše reprezentacije i čekaju na svom terenu Luksemburžane

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je približio Portugaliju plasmanu na EURO 2020. godine svojim het-trikom u demoliranju Litvanije 6:0.

Samim time je i umanjio, ako je uopšte i bilo nekih nada za senzaciju u poslednja dva kola kvalifikacija, šanse naše reprezentacije da se kroz grupu domognu te druge pozicije i direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Sada uoči poslednjeg kola, Portugalija ima jedan bod više od Srbije, a igraće meč protiv Luksemburga na svom terenu, dok će Srbija u nedelju od 15 časova igrati protiv Ukrajine i zaista ne postoje šanse da Luksemburžani naprave čudo u Lisabonu.

Brzo je sve bilo gotovo na "La Lušu", pošto je kapiten aktuelnih šampiona Evrope i Lige nacija, izborio jedanaesterac koji je on sam pretvorio u pogodak i rano vođstvo.

Već u 22. minutu Ronaldo je preciznim udarcem sa distance postigao svoj drugi pogodak i duplirao prednost domaćina. Na startu drugog poluvremena je sve bilo rešeno golovima Picija, Pacijence i Bernarda Silve.

Svoju sjajnu partiju Kristijano Ronaldo je krunisao i svojim trećim golom na meču u 65. minutu što je njegov ukupno 9. het-trik u karijeri u reprezentativnom dresu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.