TONI BESAN PORUČIO HABIBU DA JE DOSTA: Je*eš Habiba, već treći put branim svoj pojas
Foto: Printscreen

EL KUKUJ JURI 13 POBEDU U NIZU

TONI BESAN PORUČIO HABIBU DA JE DOSTA: Je*eš Habiba, već treći put branim svoj pojas

Habib Nurmagomedov možda je na papiru UFC-ov prvak, ali Toni Ferguson mu ne priznaje titulu i svima jasno poručuje - "Džastin Gejči i ja se ovog vikenda borimo za pravi pojas!"

Objavljeno:

Toni Ferguson je glavna zvezda nadolazeće UFC 249 priredbe u Džeksonvilu. Popularni 'El Kukuj' u noći sa subote na nedelju po drugi put će u svojoj karijeri imati priliku osvojiti privremeni pojas u lakoj kategoriji.

Prvi put je Fergusonu to pošlo za rukom 2017. godine kada je na UFC-u 216 zaustavio Kevina Lija. Nakon tog dvoboja Toni je još upisao pobede nad Entonijem Petisom i Donaldom Ceroneom pa veruje da je ovo zapravo njegova treća obrana pojasa. Pored toga, mišljenja je i kako se on i Gejči na Floridi bore za pravu titulu budući da aktuelni prvak zbog pandemije koronavirusa nije u mogućnosti da brani svoju titulu.

foto: AP

"Je*eš Habiba. Već treći put branim svoj pojas. Ovo je borba za pravi pojas, a ne privremeni", jasno je poručio Ferguson u utorak na telekonferenciji s novinarima.

Podsetimo, borba Habiba i Fergusona po peti put je otkazana nakon što je aktuelni prvak zbog koronavirusa ostao 'zaključan' u Rusiji.

foto: Profimedia

Iako Toniju niko ne bi zamerio da je kojim slučajem odlučio da pričeka neka bolja vremena, on je još jednom u svom stilu prihvatio težak meč i tako na neki način ugrozio jednu od najiščekivanijih borbi u istoriji. Upravo zbog takvih stvari fanovi i obožavaju 'El Kukuja' koji bi pobedom nad Gejčijem stigao do neverovatnog 13. trijumfa u nizu, ali i nove prilike za okršaj s Habibom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.