NA OVO SE DUGO ČEKALO! Najbolja MMA borkinja Amanda Nunjes po prvi put brani pojas u perolakoj! Evo i kada...
Foto: Printscreen

SAZNAJE ESPN

NA OVO SE DUGO ČEKALO! Najbolja MMA borkinja Amanda Nunjes po prvi put brani pojas u perolakoj! Evo i kada...

Borba Amande Nunjes (19-4) i Felicije Spenser (8-1) dobila je novi datum i trebala bi da se održi 6. juna javlja ESPN.

Objavljeno:

UFC-ova prvakinja trebala je po prvi puta svoju titulu iz perolake kategorije da brani 9. maja na UFC-u 250, ali je taj event odgođen zbog koronavirusa.

Iako još ništa nije zvanično potvrđeno, ESPN preko svojih izvora saznaje da će Nunjes svoj pojas braniti na prvom PPV eventu nakon UFC-a 249, a to bi trebao biti upravo UFC 250 za koji još uvek nije poznata lokacija.

Prema saznanjima Ariela Helvanija, UFC cilja na svoj APEX centar u Las Vegasu, ali Sportska komisija države Nevade pre toga će morati da da zeleno svetlo za povratak sportskih događanja.

Takođe, u ovim trenucima nije poznato ni da li će okršaj Nunjes i Spenser biti glavna borba večeri.

Dvostruka UFC-ova prvakinja u ovom dvoboju lovi 11. pobedu u nizu i prvu obranu titule do koje je stigla krajem 2018. kada je nokautirala Kris Sajborg. Nunjes je, podsetimo, otkazala nastup 9. maja zbog navodne povrede zgloba, ali i nemogućnosti da se za jedan takav meč kvalitetno pripremi u uslovima koje je izazvala pandemija koronavirusa.

S druge strane, Spenser u ovoj borbi lovi devetu profesionalnu pobedu, a za bivšu Invicta prvakinju ovo će biti prvi nastup nakon što je u februaru nokautirala Zaru Fern Dos Santos. Do dana današnjeg Felisia je jedni poraz u karijeri doživela od Sajborg koja je od nje bila uspešnija na UFC-u 240.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.