POGLEDAJTE KAKO TONIJA FERGUSONA TESTIRAJU NA KORONAVIRUS: Ovo je bio čudan osećaj
Foto: Printscreen

UFC 249

POGLEDAJTE KAKO TONIJA FERGUSONA TESTIRAJU NA KORONAVIRUS: Ovo je bio čudan osećaj

Toni Ferguson otkrio je kako izgleda jedan mali deo UFC-ovog sigurnosnog protokola.

Objavljeno:

Toni Ferguson predvodiće ovog vikenda u Džeksonvilu veliku UFC 249 priredbu, a po dolasku u hotel koji će idućih nekoliko dana predstavljati njegov dom, 'El Kukuj' je na sopstvenoj koži osetio kako izgleda novi UFC-ov sigurnosni protokol.

A jedna od brojnih sigurnosnih mera nalaže svim učesnicima ovog eventa testiranje na koronavirus. Taj postupak uključuje i uzimanje brisa nosa što iz priloženog ne deluje kao nešto najprijatnije, ali Toni je to jako dobro podneo uz kratki komentar: "Osećaj je bio čudan".

UFC je svim borcima i članovima njihovog ugla i svom osoblju i medijima naredio da odrade dva testa. Prvi je za antitela i otkriva da li je osoba ikad imala COVID-19 a onda se uzima uzorak krvi ubodom u prst. Dok drugi test proverava da li je osoba trenutno zaražena virusom, a to je upravo ovaj koji nam je objavom na Instagramu prikazao poznati UFC-ov borac.

Fergusona, podsetimo, u glavnoj borbi večeri čeka Džastin Gejči, a uspešnijem od njih pripasće pojas namenjen privremenom prvaku lake kategorije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.