MIOČIĆ OŠTRO UZVRATIO KORMIERU I PONUDIO TERMIN ZA TREĆU BORBU: Toliko si glup da si popustio jer si se osećao loše
Foto: Printscreen

NOVA RUNDA

MIOČIĆ OŠTRO UZVRATIO KORMIERU I PONUDIO TERMIN ZA TREĆU BORBU: Toliko si glup da si popustio jer si se osećao loše

Stipe Miočić nema nikakvu nameru da izbegava Daniela Kormiera, niti da preispituje druge opcije, ali za borbu s bivšim dvostrukim prvakom pre svega želi da odradi puni trening kamp.

Objavljeno:

Miočić je 2019. nokautirao Kormiera na UFC 241 priredbi. Stipe je tom pobedom izjednačio seriju na 1-1 i u svoje vlasništvo vratio godinu dana ranije izgubljeni pojas. Velika trilogija tema je još od revanša, a posebno je posljednjih dana forsira Kormier.

"Bolji sam borac od Stipe Miočića. Imam puno poštovanja prema njemu, sjajan je tip i jako dobar primer svima, ali ja sam bolji borac od njega. Sada samo želim to i da dokažem. Nisam trebao da doživim poraz od njega i to će zauvek ostati uz mene kao nešto zbog čega ću zauvek žaliti. Ne znam šta čekaš, potpiši taj ugovor", poručio je 'DC' prvaku u jednom razgovoru s Arielom Helvanijem i pritom kao termin predložio neki datum u avgustu.

Kormierove izjave stigle su do Miočića koji je u razgovoru s ESPN-om ponudio svoje viđenje na aktualnu situaciju.

foto: AP

"Nemam kavez, nemam trening partnera, ništa... Treba mi puni trening kamp. Trebam ponovo da uhvatim ritam i da se naviknem na sve pre nego što iopšte uđem u trening kamp. Jer upravo bez takvih stvari dolazi do povreda. Neto sam ko je naviknut na konstantni trening, a sada ne mogu da učinim ništa. To nije normalno, iza mene nema nikakvog treninga. Ne postoji mesto na kom bih mogao da treniram. Znači, nije da ne želim da se borim s njim, da ga izbegavam i da kombinujem s drugim imenima kao što je on radio pred naš revanš. Borićemo se, ali kako da u ovakvoj situaciji potpišem ugovor kad ne mogu još ni da treniram", izjavio je Stipe pa ponudio jedan drugi termin:

"Nema šanse da ćemo se boriti u avgustu. Nemam pojma o čemu on to priča. Ohajo je zatvoren. Šta želiš od mene?"

Kormier je svojoj u najavi trećeg susreta poručio da će ponovo da krene kao u revanšu, ali da se ovoga puta neće umoriti i dopustiti da ga Stipe pet minuta udara u stomak.

foto: Printscreen

"Mislim da sam ga toliko prebio u prvoj rundi da sam izgubio poštovanje za njega", dodao je 'DC' u osvrtu na meč s UFC-a 241.

Miočićeva pauza, podsetimo, nije nastala samo zbog koronavirusa. Aktuelni UFC-ov prvak dosta je vremena izgubio i zbog oštećene mrežnice koja je stradala tokom revanša s Kormierom.

A jednom kada je poslušao Danielovo objašnjenje za poraz u revanšu, Stipe je jasno odgovorio:

"Popustio je u nastavku? Briga me ko si, ali to se meni nikad ne bi dogodilo. To je najgluplja stvar koju sam ikad čuo. Toliko si glup da si popustio jer si se osećao loše? Šta god mu daje samopouzdanje... Dobro za njega. Slušajte, kasna jesen. Sve dok stvari fukncionišu i dok možemo da treniramo", zaključio je najuspešniji teškaš u UFC-ovoj istoriji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.