DOVOLJNO IM JE SAT VREMENA: Srpkinje gaze redom, nova žrtva je Kazahstan!
Foto: Odbojkaški savez Srbije

SP ZA ODBOJKAŠICE

DOVOLJNO IM JE SAT VREMENA: Srpkinje gaze redom, nova žrtva je Kazahstan!

Utakmica je gotova za 65 minuta

Objavljeno:

Ženska seniorska reprezentacija Srbije zabeležila je četvrtu pobedu bez izgubljenog seta na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srpkinje su u sredu ujutru po srpskom vremenu u Hamamacuu, u 4. kolu D grupe, savladale Kazahstan sa 3:0, po setovima 25:18, 25:16 i 25:13, posle 65 minuta igre.

U Hamamacu areni, pred 350 gledalaca, Srbija je doslovno pregazila Kazahstan, koji je najjači otpor pružio u prvom i prvoj polovini drugog seta.

Posle samo 65 minuta igre Srbija je uknjižila nova tri boda. Seniorke Srbije će u četvrtak, u poslednjem, 5. kolu, igrati protiv Portorika od 6.40 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na TV Sport Klub 3.

Sistemom takmičenja je predviđeno da u nastavak takmičenja idu po 4 selekcije iz sve 4 grupe, koje će preneti rezultate i bodove iz duela sa reprezentacijama koje nastavljaju takmičenje.

1 / 7 Foto: Odbojkaški savez Srbije

Po propozicijama FIVB, plasman na tabeli se određuje prvo na osnovu broja pobeda, zatim na osnovu broja bodova. Ukoliko je identičan broj pobeda i broj bodova plasman se određuje na osnovu set količnika (ne set razlike), pa zatim poen količnika, a stanje na tabeli D grupe možete pogledati ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.