DOBRO DOŠLI NA NOVI ESPRESO.RS: Nov i unapređen dizajn, za VEĆU PREGLEDNOST I LAKŠE ČITANJE
Foto: Ilustracija/Espreso.rs

najnovija tehnologija

DOBRO DOŠLI NA NOVI ESPRESO.RS: Nov i unapređen dizajn, za VEĆU PREGLEDNOST I LAKŠE ČITANJE

Najnovija tehnologija u službi interesa i zadovoljstva naših posetilaca

Objavljeno: 01.10.2018. 22:07h
  • 158

Adria Media Group lansirala je novu desktop i mobilnu verziju sajta Espreso.rs. Nova verzija sajta urađena je po najsavremenijoj tehnologiji koja sa novom strukturom programiranja višestruko ubrzava učitavanje sadržaja sajta, ali doprinosi i njegovoj preglednosti.

Primena nove tehnologije započela je novu etapu razvoja izrade digitalnih platformi u Srbiji i šire. Implementacijom ove vrste tehnologije, Espreso.rs je samo jedan od nekoliko sajtova u Srbiji i centralnoj i istočnoj Evropi koji poseduje ovaj nivo tehnologije u svojoj strukturi programiranja.

- Ovo je samo prvi korak u našoj strategiji razvoja digitalnih platformi. Naš cilj je ne samo da budemo najbolji već i da predvodimo novi talas inovacija na digitalnom tržištu - rekao je Predrag Roganović, izvršni direktor kompanije ovim povodom.

Novu desktop i mobilnu verziju sajta Espreso.rs koju posetioci mogu da vide na svojim uređajima veliki su koraci u izmeni vizuelnog identiteta sajta. Nova verzija rezultat je želje tima AMG da posetiocima pruži nov, poboljšan i unapređen dizajn sajta, koji će olakšati pretragu, povećati preglednost, biti lagan za čitanje, ali i ponuditi dosta novih, zanimljivih sadržaja.

Prioritet prilikom izrade nove verzije sajta bilo je zadovoljstvo krajnjih korisnika – vernih posetilaca najbrže rastućeg sajta u Srbiji i regionu, Espresa. Za samo tri godine postojanja, Espreso.rs se nalazi u top 5 najposećenijih sajtova u Srbiji upravo zahvaljujući svojim vernim posetiocima.

Posebna pažnja posvećena je novom prikazu naslovne strane sajta. Pored činjenice da je novi raspored vesti na naslovnoj povećao broj tekstova koji su u prvom planu i koji su istaknuti, jasan prikaz i razgraničenje između pojedinačnih vesti, svakako doprinosi i boljoj preglednosti naslovne strane. Ovo će ujedno ponuditi i više sadržaja čitaocima, ali im i olakšati izbor sadržaja sa naslovne strane koji ih interesuje.

Pored činjenice da je i svaka kategorija na sajtu sada dobila novi vizuelni identitet, i svaka single stranica (stranica pojedinačne vesti) na sajtu, takođe, ima novi dizajn. Umesto naslova i uvodnika, u fokusu dizajna su sada fotografije ili video snimci koji u najvećoj meri i privlače pažnju i interesovanje korisnika.

1 / 2 Foto: Espreso.rs
Ipak, odlične karakteristike sa stare verzije smo zadržali. Tako su galerije zadržale manje-više isti prikaz, opcije za lako deljenje vesti putem raznih kanala su lako dostupne i uočljive tako da korisnik sajta i dalje jednim klikom može vest podeliti sa svojim kontaktima kroz najčešće kanale komunikacije: Facebook, Twitter, Google +, Viber, Whats app ili mail.

Komentarisanje na sajtu, kao omiljeni alat naših korisnika je takođe zadržalo isti mehanizam funkcionisanja. Tako će naši korisnici i dalje moći 24/7 da ostavljaju svoje komenatre na sajtu sa automatskom objavom istih, dok će se (post)moderacija komentara raditi naknadno.

Pred vama je novi Espreso.rs sa mnogo novih karakteristika, ali i sa najboljim starim. Nadamo se da ćete uživati kao i do sada. Čekamo vas na istoj www.espreso.rs adresi.

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media