OTERAN BIVŠI SELEKTOR SRBIJE: Igrači i huligani hteli obračun, reagovala je i policija!
Foto: EPA/Georgi Licovski

SKANDAL U MAĐARSKOJ

OTERAN BIVŠI SELEKTOR SRBIJE: Igrači i huligani hteli obračun, reagovala je i policija!

Do informacije je došao index.hr

Objavljeno:

Moćni Vesprem iz Mađarske više nije tako moćan.

Prošle sezone u rukometnoj Ligi šampiona takmičenje mađarski klub je završio takmičenje u osmini finala što nikako ne zadovoljava ambicije višegodišnjeg evropskog prvaka. Tada je uprava kluba stala uz Ljubomira Vranješa, bivšeg selektora Srbije i sada mađarskog nacionalnog tima.

Ljubav čelnika Vesprema i Ljubomira Vranješa je pukla u nedelju uveče posle poraza od Vardara u Ligi šampiona, a sve potrđeno na zvaničnom sajtu kluba.

- Izvršni direktor kluba Toltan Čik smenio je Ljubomira Vranješa i njegovog pomoćnika Bjorna Saterstroma. Dvojica švedskih trenera stigli su u Vesprem leta 2017 i osvojili Kup Mađarske po 27. put. Sa njima klub napušta i Nikola Eklemović, sportski direktor. Zahvaljujemo im se na svemu što su uradili za klub i želimo im sreću u budućnosti - objavljeno je na sajtu kluba.

Međuitm, izgleda da nije sve prošlo mirno kako izgledana prvi pogled. Prema pisanju hrvatksog portala index.hr, Vranješa su od starta sezone minirali igrači, a njegov odgovor je bio smanjenje plata, ukidanje službenih automobila, pa čak i novca za kiriju u dogovoru sa sportskim direktorom.

Loša atmosfera je kulminirala pa su iskusniji igrači Arpad Šterbik, Laslo Nađ i Momir Ilić razgovarali sa upravom i ugovoroli otkaze pomenutom triju. Hrvatski portal još spominje da je grupa od 50 huligana upala na trening Vesprema u želji da se obračuna sa Vranješom i Eklemovićem pa je čak morala da interveniše i policija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.