PARTIZAN DOBIO OZBILJNU KONKURENCIJU: Evroligaš želi Žoa Lovernja!
Žofri Lovernj, Foto: AP

OP OP!

PARTIZAN DOBIO OZBILJNU KONKURENCIJU: Evroligaš želi Žoa Lovernja!

Protekle nedelje, Lovernj je bio blizu Panatinaikosa. Turski klub je želeo da ga pusti u Atinu u zamenu za Džejkoba Vajlija, ali nije došlo do realizacije

Objavljeno:

Žofri Lovernj je pred izlaznim vratima Fenerbahčea, a počela je da se pominje opcija povratka u Partizan. Međutim, kako sada stvari stoje, crno-beli nisu jedini koji žele njegove usluge.

Turski “Basketservisi“ piše da bi jedini francuski evroligaš Asvel želeo da se pojača sa Lovernjem. Problem za tim Tonija Parkera je taj što bi iskusni centar mogao da igra samo u domaćem prvenstvu pošto je istekao rok za prijavu igrača za Evroligu. To je argument više za Partizan jer bi mogao da igra za četu Andrea Trinkijerija u Evrokupu.

Žofri Lovernj
Žofri Lovernj foto: Print Screen Youtube

Protekle nedelje, Lovernj je bio blizu Panatinaikosa. Turski klub je želeo da ga pusti u Atinu u zamenu za Džejkoba Vajlija, ali nije došlo do realizacije.

Francuz može da bira – povratak u otadžbinu ili povratak kući, u Partizan. Navijači ga obožavaju. Iako nije u nekoj formi sigurno bi bio veliko pojačanje u pohodu na Evrokup.

Plata Lovernja u Istanbulu je 1.800.000 evra. Pitanje je koliko Partizan može da odreši kesu… Dani odluke predstoje. “Grobari” nestrpljivo čekaju na pojačanje…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.