OTKRIVENA POZADINA CELE PRIČE OKO LOVERNJA I PARTIZANA: Turci javljaju - sa Francuzom nešto nije u redu!
Žofri Lovernj, Foto: Print Screen Youtube

AU!

OTKRIVENA POZADINA CELE PRIČE OKO LOVERNJA I PARTIZANA: Turci javljaju - sa Francuzom nešto nije u redu!

Obradović je doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno

Objavljeno: 11:25h

Mnogo se priča o povratku Žofrija Lovernja u Partizan ovih dana. Međutim, nešto je čudno u celoj priči, jer veliko je pitanje zbog čega bi se Željko Obradović odrekao jedne od najvećih zvezda svog tima, čak iako ga cele sezone muči povreda skočnog zgloba.

Kolege iz turskih Vesti otkrile su novinarima Žurnala da pozadina verovatnog razlaza Fenerbahčea i Lovernja nije samo u zglobu.

Najveći problem čak nije ni Lovernjov nesportski život i noćni izlasci o kojima su informisane sve strukture kluba. I to bi mu se progledalo kroz prste da nije potpuno dekoncentrisan na terenu.

Obradović
Obradović foto: Starsport©

Previše često mu se dešava da na utakmicama zaboravi akcije. Poslednji put je umalo došlo do većeg incidenta unutar ekipe, kad mu je Slukas na utakmici zbog toga prigovorio. Umesto da prihvati kritiku Lovernj je čak pokušao da se fizički obračuna!

Zbog toga Obradović je doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno. A kad on donese takvu odluku, jasno je da nema povratka.

Sasvim je sigurno da Obradović neće crno-belima „preporučiti“ nedisciplinovanog igrača, a logično je da će njegovi prijatelji iz Partizana proveriti sve informacije u vezi sa Francuzom, jer bi mogao potpuno da im poremeti atmosferu.

Partizan je u dobroj formi, na prvom je mestu u ABA ligi i večeras (19.00) protiv Mornara ima zadatak da se tu i zadrži i napravi dobru uvertiru za utakmicu s Virtusom. Kec je 1,20, a pobeda crno-belih s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mornar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.