MIŠKO OPLEO PO ĐORĐEVIĆU ZBOG KRAHA U KINI: Dobro obratite pažnju i kako je isprozivao Bogdana!
Ražnatović i Jokić, Foto: Starsport

JAKE REČI

MIŠKO OPLEO PO ĐORĐEVIĆU ZBOG KRAHA U KINI: Dobro obratite pažnju i kako je isprozivao Bogdana!

Letos je reprezentacija Srbije bila peta na Svetskom prvenstvu, a Ražnatović smatra da zna zašto je bilo tako

Objavljeno: 09:48h

Miodrag Miško Ražnatović, najveći srpski, a možda i svetski košarkaški agent pričao je za Sportklub o reprezentaciji Srbije, osvrnuvši se na budućnost, ali i na bolnu blisku prošlost.

Italija će biti glavni rival Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Beogradu narednog leta, a Miško Ražnatović se između ostalog osvrnuo i na taj duel, koji će verovatno odlučiti o putniku u Tokio.

- Smatram da Srbija ima ogromnu prednost nad Italijom u kvalitetu tima, a ta razlika pogotovo je uočljiva i značajna ispod kosa. Uostalom, to se videlo i prošlog leta kada je Srbija više puta pobedila Italiju bez napora, iako naš nacionalni tim nije ni izgledao, a ni igrao dobro. Ako na sve to dodamo i prednost domaćeg terena, zaista mislim da se pitanje pobednika uopšte ne postavlja.

Aleksandar Saša Đorđević
Aleksandar Saša Đorđević foto: Printscreen/Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Letos je reprezentacija Srbije bila peta na Svetskom prvenstvu. Ražnatović ima svoje viđenje cele situacije, koje nije nimalo laskavo za bivšeg selektora Sašu Đorđevića.

- Ne bih da ulazim u detalje i da pravim preterano stručnu analizu razloga kraha i osvajanja tek petog mesta zato što se time nije bavio niko drugi, pa neću ni ja. Ipak ću reći nekoliko stvari koje su bile pogubne po nas. Iz mog ugla, a smatram se i te kako stručnim, previše kompromisa napravljeno je oko sastava tima, što je dovelo do potpuno neadekvatne strukture ekipe sa svega četiri beka. Dalje, dokrajčila nas je činjenica da je potpuno izostala ključna maksimalna i strateški osmišljena upotreba naših najboljih igrača – mislim na Jokića, Bjelice, Micića, a verovatno i Milutinova. No, to je prošlost, iako ostaje žal za nikada lakše dostižnim svetskim zlatom - istakao je Miško Ražnatović za Sport klub čime je jasno insinuirao na to da Đorđević nije dobro odradio posao, ali i da Bogdan Bogdanović nije najbolji košarkaš Srbije, ni u ovoj godini, a ni uopšte.

Za njega, očigledno, čak je četvorica boljih..

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.