DAO TROJKU, PA ZASMEJAO GROBARE: Hit izjava Nikole Jankovića posle poteza koji od njega niko nije očekivao!
Nikola Janković, Foto: Starsport©

"VEŽBAO SAm, a-ha-ha"

DAO TROJKU, PA ZASMEJAO GROBARE: Hit izjava Nikole Jankovića posle poteza koji od njega niko nije očekivao!

Ni on sam nije mogao da veruje da je ušla

Objavljeno:

U subotu uveče odigrana je utakmica između Igokee i Partizana u Laktašima, koju su crno-beli rešili u svoju korist, a za to je najzaslužnija bila ona neverovatna trojka Nikole Jankovića, čoveka koji ima velike probleme sa šutom kada su i slobodna bacanja u pitanju.

Kada god on pogodi penal, publika skandira kao da je u fudbalu pao gol, a sada je i sam centar izneo svoje prve utiske posle trijumfa.

- Odlični su utisci. Nismo blistali, a zabeležili smo pobedu. To je odlika velikih timova - rekao je Janković za klupski Jutjub kanal.

Sa onom trojkom je rešio meč u Laktašima, na kraju se ispostavilo...

- Vežbao sam, a-ha-ha. Vežbao sam. Stvarno velika pobeda za nas, otvorili smo ABA ligu pobedom, u utorak je Evrokup. Još veća utakmica za nas. Nadam se da će navijači doći da nas podrže u što većem broju, da napunimo Arenu i da nastavimo ovaj niz pobeda - bio je raspoložen Janković posle utakmice.

Utiske posle meča izneo je i Rade Zagorac...

- Ništa, nekada morate i na ovaj način da pobeđujete. To su stvari koje prave razliku. Da napravim paralelu, prošle godine smo izgubili dosta ovakvih utakmica. Sada smo pobedili, to je sve jako dobro za celinu, za tim. Tradicionalno je ovde dobra podrška, bila je i prošle godine, ali ove godine je odskočilo i stvarno im hvala na tome - rekao je Zagorac.

Partizan naredni meč igra u utorak od 20 časova u Beogradskoj Areni sa Tofašom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.