VEČITI DERBI JE ANTIPROPAGANDA KOŠARKE: Reči Miloša Teodosića zaboleće sve Delije, ali i Grobare!
Miloš Teodosić, Foto: Beta/Branislav Božić

JAKA IZJAVA!

VEČITI DERBI JE ANTIPROPAGANDA KOŠARKE: Reči Miloša Teodosića zaboleće sve Delije, ali i Grobare!

On je izneo i želje koje ima za aktuelnu sezonu u kojoj bi trebalo da debituje u novom klubu

Objavljeno: 11:49h

Miloš Teodosić je dao veliki intervju za TV Arenasport, a tokom njega je pričao o svojoj karijeri, eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu, ali i mnogim drugim stvarima.

- Mislim da su i Zvezda i Partizan napravili poprilično dobre ekipe. Zvezda sa možda malo starijom, ali iskusnijom ekipom. Napravili su da imaju manje-više po tri igrača na svakoj poziciji, što je neophodno za iscrpljujuću sezonu. Jadranska liga je ove godine, meni se čini, uz Olimpiju, Budućnost, Zvezdu, Partizan, jako kvalitetno takmičenje. Oba tima imaju jako dobre ekipe i jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda.

Osvrnuo se i na finalnu seriju Superlige između Zvezde i Partizana sa kraja prošle sezone.

- Jeste uzbudljiva za nekog ko gleda to. Za mene kao nekog ko se bavi sportom je jedna antipropaganda košarke. I zbog dešavanja na terenu i van njega. Mislim da to košarka ne zaslužuje. Način na koji su se te stavri izdešavale... To nije sigurno dobro niti za košarku, niti za bilo koga.

Zvezda u prvom kolu ABA lige čeka Primorsku, slovenačku ekipu koja ju je šokirala u ABA Superkupu. Čist kec je 1,15, a pobeda crveno-belih s više od 15,5 poena razlike nosi kvotu 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Primorska.

On je izneo i želje koje ima za aktuelnu sezonu u kojoj bi trebalo da debituje u novom klubu.

- To je da se napravi jedna kvalitetna grupa ljudi i jedna kvalitetna ekipa koja će kroz takmičenje da izbori plasman u Evroligu, da se ne čeka odluka od nekog drugog, da li će nam dati vajld kartu ili ne. Nadam se da ću igrati jedno ili dva finala ove godine i mislim da bi to bila jedna uspešna sezona.

Srpski plej će sa Đorđevićem sarađivati i u Virtusu; Foto: Marko Jovanović

Za sam kraj, na konstataciju novinara Arene, da "znamo za koga ćemo navijati", Teodosić je dodao:

- Za Zvezdu, u svakom sportu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.