KRIMINALNO! TO JE REKORD I NA MARSU! Trinkijeri ljut na igrače, poručio im da ne postoji izgovor za lošu igru danas
Andrea Trinkijeri je rekao da je njegov tim previše bio opušten, Foto: Starsport©

vrlo nezadovoljan

KRIMINALNO! TO JE REKORD I NA MARSU! Trinkijeri ljut na igrače, poručio im da ne postoji izgovor za lošu igru danas

Crno-beli su ipak uprkos takvoj igri uspeli da pobede

Objavljeno: 21:46h

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa bila loša u pobedi protiv Igokee i dodao da od svojih igrača očekuje više u narednom meču. - Čestitke Igokei na dobroj borbi. Teška utakmica, rekao sam svojim igračima da ćemo imati masu ovakvih susreta. Mi putujemo već 12 dana, ali to nije izgovor za to što smo danas bili loši. Dobili smo utakmicu, to stoji, ali morali smo završiti posao mnogo ranije. Opustili smo se, nismo igrali čvrsto. Igokea je uspela da se vrati, verovala je i mi smo im to dopustili. To je kriminalno. Pričamo o pobedi na teškom terenu, ali očekujem dosta više od svojih igrača sledeći put. Grobari su bili fantastični danas. Bila je sjajna atmosfera. Prošle godine je bilo specijalno, ove godine je još više. Ova pobeda je za njih - rekao je Trinkijeri. Košarkaši Partizana su u prvom kolu ABA lige odigrali uzbudljiv meč u Laktašima, gde su nakon neizvesne završnice savladali domaću Igokeu sa 73:75.

Andrea Trinkijeri kaže da je nedopustivo da protivnik ima 21 skok u napadu
Andrea Trinkijeri kaže da je nedopustivo da protivnik ima 21 skok u napadufoto: Starsport©

Ono što je bilo evidentno jeste da su dozvolili ogroman broj skokova protivniku, posebno u napadu, što je nateralo Italijana da nazove taj segment igre svog tima "kriminalnim".

- 21 skok u napadu... To je svetski rekord, rekord možda i na Marsu. Bili smo bez mentalne discipline, to nas je koštalo. Kada bismo utakmicu zagradili nakon prvog poluvremena, i recimo bilo plus 12, bilo bi potrebno napraviti istu treću četvrtinu i utakmica bi bila u potpunosti u našoj kontroli. Nadam se da ćemo naučiti, moramo - dodao je italijanski stručnjak. Crno-beli se već u toku vraćaju u Beograd, gde će u utorak u Beogradskoj areni igrati utakmicu drugog kola Evrokupa protiv Tofaša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.