KVALITETNA, UDOBNA, 100% KOŽNA ITALIJANSKA OBUĆA: Zakoračite u jesen samouvereno i sa stilom!
Foto: Promo

muška obuća

KVALITETNA, UDOBNA, 100% KOŽNA ITALIJANSKA OBUĆA: Zakoračite u jesen samouvereno i sa stilom!

Budite muškarac koji će biti upamćen po dobrom ukusu i zakoračite u ovu jesen samouvereno, kao nikad do sada!

Objavljeno:

Ukoliko ste jedna od osoba koja ceni kvalitet i vrhunski dizajn, a pre svega volite udobnost i pristupačne cene, imamo sjajne predloge za vas.

Italijanska obuća je sinonim za pomenute stvari, a naši predlozi su izrađeni od 100% prave kože. Budite muškarac koji će biti upamćen po dobrom ukusu i zakoračite u ovu jesen samouvereno, kao nikad do sada!

Model Ricky 4 je za sve one koji vole kežual stil. Model je jednostavan, a opet vrlo upečatljivog dizajna. Ovaj model je dostupan u 3 boje: maslinasto zelenoj, teget i sivoj. Možete ih poručiti OVDE, po ceni od 6.990 rsd, ili putem telefonskog broja 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Čizmice Champignon art 3741 su apsolutni hit ove jeseni! Možete ih kombinovati uz svečanije odevne kombinacije, ali se zahvaljujući prilagodljivom dizajnu odlično uklapaju i uz manje elegantne varijante. Njihova cena je 8.490 rsd, OVDE ih poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Za prave ljubitelje najnovijih trendova - tu su patike Esclusive premium VA19! Dostupne su u zelenoj i bordo kombinaciji, a spoj vrhunske kože, nitni i udobnosti oduševiće svakoga! Ovaj model može biti vaš, klikom OVDE, po ceni od 11.990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Za ljubitelje kožnih patika, predlažemo model Gierrepi Urban 021. Dostupne su u dve kombinacije: crno-zelenoj, i crno-crvenoj varijanti. Odišu udobnošću i odličan su izbor za predstojeću jesen. Po ceni od 6.990 rsd, možete ih OVDE poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Model dubokih patika R 21 Rey 4 je ove sezone najprodavaniji. Pogodan je za sve generacije, kao i za sve prilike. Cena patika je 6.990 rsd, OVDE ih poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Celokupan asortiman možete OVDE pogledati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.