TONI KUKOČ U CENTRU SKANDALA: Ime slavnog košarkaša isplivalo posle raskrinkavanja lanca elitne prostitucije!
Toni Kukoč i Vlade Divac, Foto: Printscreen/Youtube

u srećnom braku već 33 godine

TONI KUKOČ U CENTRU SKANDALA: Ime slavnog košarkaša isplivalo posle raskrinkavanja lanca elitne prostitucije!

Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 evra - navela je tada starleta u iskazu.

Objavljeno: 13:53h

Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u srećnom je braku sa suprugom Renatom već 33 godine, a njegovo ime povezivano je sa lancem elitne prostitucije.

Pošto je u Hrvatskoj 2011. godine raskrinkan lanac elitne prostitucije, policija je došla do saznanja da je među klijentima bilo i dosta poznatih sportista.

Toni Kukoč je bio igrač uz kojega se nikada nisu vezale nikakve afere, a o njemu se pisalo isključivo zbog velikih sportskih uspeha. Ipak, pre nekoliko godina jedna elitna prostitutka tvrdila kako je s Kukočem imala seksualni odnos.

Toni Kukoč
Toni Kukočfoto: Print Screen Youtube

- Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču. Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 evra - navela je tada starleta u iskazu.

Nedugo zatim stigli su i demanti od strane Tonija Kukoča, a optužbe starlete nisu naštetile njegovom dugogodišnjem braku.

foto: RENATA KUKOČFOTO: PRITNSCREEN/FACEBOOK

Kukoč je sa Renatom u vezi od srednje škole, a nekoliko godina kasnije svoju ljubav su krunisali brakom. Kukoči u Americi žive poslednih 27 godina i imaju dvoje dece, sina Marina i ćerku Stelu.

Deca se školuju u Americi, a Marin je nastavio Tonijevim stopama i uspešan je u košarci. Kako posle Tonijevog penzionisanja nisu hteli da se vrate u Split, Kukoči su našli rešenje. Leta provode u Dalmaciji, a ostala godišnja doba u Americi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.