TONI KUKOČ NIJE BAŠ NAJBOLJE PODNEO DIVČEV PRIJEM U KUĆU SLAVNIH: Šta kažete na ove reči legende hrvatske košarke?
Toni Kukoč i Vlade Divac, Foto: Printscreen/Youtube

STARI DRUGARI, ALI ZAVIST JE TU

TONI KUKOČ NIJE BAŠ NAJBOLJE PODNEO DIVČEV PRIJEM U KUĆU SLAVNIH: Šta kažete na ove reči legende hrvatske košarke?

On je rekao i da su evropskim igračima koji su otvorili vrata NBA lige treneri u početku samo tražili mane

Objavljeno: 16:45h

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč oglasio se posle uvrštenja Vlada Divca u košarkašku Kuću slavnih. Za razliku od Dina Rađe, kome je drago što mu se prijatelj pridružio u elitnom društvu, druga hrvatska legenda nije imala reči podrške.

- Šta da vam kažem. Valjda će se jednog dana, u sledećih 10 godina, i mene setiti. Eto, vidim da je zbog toga javno negodovao i Skoti Pipen koji se pitao da li to neko mene namerno zaboravlja - rekao je Kukoč za Večernji list na pitanje kako je reagovao na to da je Divac ušao u Kuću slavnih pre njega.

Toni Kukoč
Toni Kukoč foto: Print Screen Youtube

On je rekao i da su evropskim igračima koji su otvorili vrata NBA lige treneri u početku samo tražili mane, a tu je izneo pohvalu na račun Divca, kao jednom od igrača koji je otvorio vrata NBA lige ostalim igračima.

- Petrović, Rađa, Divac, to su igrači koji su otvarali vrata onima koji su došli nakon njih. Nama su tadašnji NBA treneri tražili samo mane. U stilu “ne igra u odbrani”, “nije dovoljno čvrst”, a niko od njih nije isticao naše dobre strane. Čak je i jedan Dražen Petrović naleteo na trenera euroskeptika Rika Adelmana, pa je u drugom klubu morao da dokazuje da je među 15 najboljih igrača NBA lige - rekao je Kukoč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.