ON JE NABO DIREKTORA ZVEZDE U GLAVU, ZATO SAM ULETEO! Kalinić ispričao nepoznate detalje tuče s navijačem!
Milan Kalinić je ispričao da je prvo navijač udario direktora marketinga Zvezde Marka Pavlovića, Foto: Printscreen/Pink

Ovo se nije znalo

ON JE NABO DIREKTORA ZVEZDE U GLAVU, ZATO SAM ULETEO! Kalinić ispričao nepoznate detalje tuče s navijačem!

Voditelj i glumac je ispričao šta je prethodnilo skandaloznom incidentu u Pioniru

Objavljeno:

Milan Kalinić je izneo celokupnu svoju verziju tuče koja se dogodila pred početak majstorice između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige.

Glumac i voditelj bio je učesnik incidenta koji se dodogio u VIP loži pored terena uoči samog početka meča, ali kako je rekao gostujući na "Pinku" kod Sarape, nije bio vinovnik incidenta.

On kaže da je taj navijač, za koga se kasnije ispostavilo da je reč o preduzetniku Daliboru Dadu Krkoviću i bivšem sponzoru crveno-belih, izazvao incident tako što je udario direktora marketinga Crvene zvezde, Marka Pavlovića.

- Ja od jutros dajem izjave i završići danas sa tim. Moram zbog svega što se dešava jer je 90 posto netašnih informacija. Došao sam na utakmicu potpuno sam, kao što i uvek dolazim. To je neka moja talija i pristupu utakmici zbog sreće. Jedina osoba koja dolazi sa mnom je moj sin. Na svu sreću, ovaj put nije došao. Dolazim u VIP deo, direktor marketinga Crvene zvezde, moj veliki prijatelj, Marko Pavlović, organizovao je deo za prijatelje kluba, poznate ličnosti, igrače...Ja sam imao poseban deo sa Acom Radojičićem, jedan dvosed. Prilazim, vidim čovek sedi na dvosedu. Javljam mu se i sedam pored njega, znam da će neko iz Zvezde ubrzo doći i da će mu reći, nisam ja to hteo da preuzimam na sebe, baš zato da ne bi došlo do različitih komentara - počeo je priču Kalinić i potom nastavlja:

- Ja se čak, sasvim kulturno javljam tom čoveku, on se meni javlja, sedam. Naravno, u jednom trenutku dolazi Pavlović, kaže mu da je mesto rezervisano za Acu Radojičića. Umesto jedne najnormalnije rakcije on kaže "A gde ću ja da sednem" i dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava. Kreće odjednom da se ponaša stravično, masa psovki, jedno ničim izazvano primitivno ponašanje.

I tada dolazi do incidenta kada on udara Pavlovića glavom u lice.

- Međutim, ništa na govori da će se to pretvoriti u incident. Moj drug ne može da veruje. Pita ga "Meni to kažeš?" Ovaj čovek se okreće i udara ga glavom u lice, Marko se okreće od udarca, pada. Ja se sada zalećem da zaustavim to sve, a ovaj kreće da ga udara nekoliko puta, oni padaju zajedno, on nastavlja da ga udara...U tom trenutku skačem na njega. On se okreće, mlatara, kreće ka meni... I tu sada ja krećem da reagujem da zaštitim pre svega svog druga, a onda i sebe. Ono što se vidi, vidi se zadnja 3, 4 udarca. Bilo je 4, 5 udaraca sa moje strane. Bila je to reakcija, kada vam neko napada prijatelja. U momentu vam pada mrak na oči i vi tako reagujete. Naravno skaču ljudi, razdvajaju sve.

U tom momentu se umešao i bivši ministar Dragan Šutanovac koji je bio tu i počeo je da razdvaja zavađene strane i smiruje Kalinića.

- Šutanovac je stvarno reagovao majstorski, smirio me. Ja mu se ovog puta zahvaljujem. U takvoj situaciji zaista ne razmišljate puno. Ja sam odreagovao iz srca, iz džigerice. Vraćao sam film hiljadu puta i svaki put dolazim do istog odgovora. Isto bih odreagovao. U toj situacije vi ne možete da kažete: "Izvini dečko, smiri se, napadaš mog druga". Pogotovo kad neko divljački nasrće na sve okolo. Ja ne znam kako se drugačije reaguje u toj situaciji. I da je mene napao, mislim da bih drugačije odreagovao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.