MILAN KALINIĆ RAZBIO GLAVU ČOVEKU KOJI JE SA ČOVIĆEM OBNAVLJAO KLUB: Zvezdin sponzor završio krvave glave!
Dragan Šutanovac je pokušao da smiri strasti, Foto: Printscreen/Instagram/VladanTegeltija

otkriveno

MILAN KALINIĆ RAZBIO GLAVU ČOVEKU KOJI JE SA ČOVIĆEM OBNAVLJAO KLUB: Zvezdin sponzor završio krvave glave!

Bivši funkcioner kluba na udaru Milana Kalinića

Objavljeno: 13:11h

Ružnu uvertiru imao je jučerašnji Večiti derbi u košarci, koji je ubedljivo pripao Crvenoj zvezdi.

Voditelj i glumac Milan Kalinić se našao u centru skandala koji je glavna vest svih portala u Srbiji. Naime, Kalinić je uoči početka odlučujuće utakmice polufinalne serije ABA lige napao do sada nepoznato lice i naneo mu telesne povrede.

Telegraf otkriva da je reč o bivšem funkcioneru KK Crvene zvezde i sponzoru kluba - Daliboru Dadi Krkoviću.

On je bio uz Nebojšu Čovića kada je ovaj preuzimao vođenje kluba 2011. godine. Krković je tada bio deo predsedništva.

Pet godina kasnije je kao predstavnik kompanije koja se bavi igrama na sreću potpisao sponzorski ugovor i doprineo klubu novčano. Inače, Zvezda je od 2011. do 2016. godine od sponzora mimo države prihodovala 23,5 miliona evra.

- Imam zadovoljstvo da najavim da smo za ovu sezonu koja startuje za desetak dana, obezbedili generalnog sponzora. Zadovoljstvo mi je da je izbor pao na KK Crvena zvezda, čime se direktno, i indirektno poštuje sve što smo uradili u prethodnim godinama. Međunarodna kompanija je našla interes da bude generalni sponzor. Zadovoljni smo i očekujemo da će saradnja biti dobra, i da ćemo je nastaviti i u narednim godinama. Ove godine moramo svi zajedno da uradimo mnogo posla, jer nas čeka mnogo izazova - kazao je pre tri godine Nebojša Čović posle rukovanja sa Krkovićem koji je istakao da je insistirao na ugovoru zbog lične naklonosti.

Prema saznanjima beogradskog portala do incidenta je došlo zbog sedećih mesta koja su bila namenjena Kaliniću i glumcu Aleksandru Radojičiću.

Milan Kalinić će zamolio Krkovića da se pomeri sa njihovih mesta, u raspravu se uključio i direktor marketinga Crvene zvezde Marko Pavlović, koga je Krković udario i posle toga je usledilo opšti metež u koji se uključio poznati voditelj i glumac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.