KALINIĆ PONOVO O TUČI U PIONIRU: Opet bih uradio isto! Iz Zvezde me niko nije zvao, ali dobio sam podršku od Gagića
Milan Kalinić tuče navijača Zvezde, Foto: Printscreen/Instagram/VladanTegeltija

Nije se pokajao

KALINIĆ PONOVO O TUČI U PIONIRU: Opet bih uradio isto! Iz Zvezde me niko nije zvao, ali dobio sam podršku od Gagića

Glumac i voditelj ponovio je priču da je morao tako da reaguje jer je bio sateran uza zid

Objavljeno: 11:25h

Glumac i voditelj Milan Kalinić našao se u epicentru skandala koji se dogodio pred početak majstorice polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Kalinić je bio direktni akter tuče koja se dogodila uoči utakmice i to pored samog terena, kada je došlo do sukoba njega i njegovih prijatelja sa jednim od navijača Crvene zvezde, za koju i on navija, oko mesta za sedenje u prvom redu pored terena.

1 / 3 Foto: Starsport©

Epilog tuče je bio da je navijač Zvezde za koga se ispostavilo i da je nekadašnji sponzor kluba, završio ra povredama glave i krvlju koja mu se slivala niz vrat, dok je Kalinića smirivao bivši ministar Dragan Šutanovac.

Povodom skandala koji se dogodio glumac i voditelj je gostovao u Jutarnjem programu na televiziji Pink kod Sarape i ispričao još jednom iz svog ugla šta se dogodilo.

- Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog - isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo... Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja... Ne znam.

- Celog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju decu, da se nađe rešenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt... Ovo je prvi put da sam bio sateran uza zid - rekao je Kalinić.

On je ponovio priču da je reagovao kako bi zaštitio svog prijatelja.

Milan Kalinić je pokušao da objasni i opravda tuču u kojoj je učestvovao
Milan Kalinić je pokušao da objasni i opravda tuču u kojoj je učestvovaofoto: Printscreen/Pink

- Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmenjeneo 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor.... Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga.

Kako kaže, iz Zvezde ga niko posle incidenta nije pozvao, ali je zato dobio poruku podrške od igrača Partizana Đorđa Gagića.

- Niko me zbog ovoga iz Zvezde nije pozvao, ali nema veze...

Za kraj je poručio:

- Ja sam rekao u 'milimetar' sve što se desilo pa ljudi neka sude... i opet bih isto odreagovao. Da nisam to uradio, sad se ništa ne bi pisalo, ali ja onda sam sa sobom ne bih mogao da živim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.