MILANU KALINIĆU PRETI ZATVOR ZBOG TUČE NA DERBIJU? Svađa oko specijalnog mesta možda će ga skupo koštati!
Milan Kalinić, Foto: Beta/Branislav Božić

LOŠE VESTI ZA GLUMCA I VODITELJA

MILANU KALINIĆU PRETI ZATVOR ZBOG TUČE NA DERBIJU? Svađa oko specijalnog mesta možda će ga skupo koštati!

Navijač je seo na mesto koje mu nije pripadalo, a ostalo je sada već istorija...

Objavljeno: 22:49h

Milanu Kaliniću preti i do 60 dana zatvora posle tuče na Večitom derbiju, pošto mu, kako pišu beogradski mediji, to nije prvi put da mu je ta kazna pretila.

Kalinić je pre utakmice Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi počeo da se tuče sa nekadašnjim sponzorom i funkcionerom Zvezde Daliborom Dadom Krkovićem iz Kule.

Razlog za sukob bio je taj što je pomenuti navijač, inače vatreni pristalica Zvezde koji sa svojim prijateljima putuje na mnoga gostovanja crveno-belih čak i u inostranstvo, seo na mesto koje mu nije pripadalo.

Ono je bilo namenjeno Kaliniću i njegovom kolegi glumcu Aleksandru Radojičiću.

Pogledajte taj momenat.

Kako saznaju mediji od beogradskih advokata, Kalinić će zbog ovoga verovatno ući u "redovnu proceduru", a neće biti tretiran kao poseban slučaj. Teško da bi mogao da bude lišen slobode pre suđenja, ako tužilac odluči da podigne optužnicu.

On je već imao probleme sa zakonom, kada je u Brusu kolima ušao u suprotnu traku i udario nadolazeći automobil. Na tom suđenju se nije pojavljivao, da bi sudija umesto četiri meseca zatvora, voditelju omogućila da plati 250.000 dinara odštete.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.