ŠTA UČINI, CRNI DŽEJ ARE, DŽEJ ARE?! Niko ne veruje šta je uradio, umesto da postigne koš za pobedu, on pustio vreme da isteče?! (VIDEO)
Foto: AP

Tragičar Kavalirsa

ŠTA UČINI, CRNI DŽEJ ARE, DŽEJ ARE?! Niko ne veruje šta je uradio, umesto da postigne koš za pobedu, on pustio vreme da isteče?! (VIDEO)

Lebron Džejms i ostali saigrači u neverici gledali šta je uradio

Objavljeno: 09:41h

Džej Ar Smit je trenutno najomraženija osoba među navijačima Klivlenda bez dileme, jer je zaista napravio neverovatnu glupost na prvom meču velikog finala NBA protiv Golden Stejta u gostima.

Imali su Kavalirsi neviđenu šansu da se domognu brejka u seriji odmah na startu i povedu, kada je najpre Džordž Hil imao šansu da sa linije slobodnih bacanja donese pobedu svom timu pet sekundi pre kraja.

Pisalo je na semaforu 107:106 za Voriorse, ali je Hil pogodio samo prvo slobodno bacanje, međutim, to nije ništa naspram onoga što se dogodilo, Džej Ar Smit je skočio i uhvatio loptu posle promašenog slobodnog bacanja, međutim, umesto da odmah krene da šutne na koš, on je pobegao do njega i dopustio da vreme isteče?!

- Znao sam da je nerešeno. Hteo sam da pronađem Lebrona, jer sam mislio da ćemo posle mog skoka tražiti tajm-aut. Nisam mogao da pogodim preko Durenta - bilo je posle meča opravdanje Džej Ara Smita.

Njegovi saigrači su ga gledali u neverici u tom trenutku, a sigurno su još više pobesneli kada su na kraju u produžetku doživeli poraz. Pogotovo Lebron Džejms koji je postigao čak 51 poen na ovom susretu.

BONUS VIDEO: Pesma Partizanovaca posle poraza u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.