LETO NA ULICAMA EVROPSKIH PRESTONICA! SAMO U TRAVELLANDU: RIM AVIONOM VEĆ OD 219 €, PARIZ AVIONOM VEĆ OD 369 €!
Foto: Promo

SJAJNI PREDLOZI

LETO NA ULICAMA EVROPSKIH PRESTONICA! SAMO U TRAVELLANDU: RIM AVIONOM VEĆ OD 219 €, PARIZ AVIONOM VEĆ OD 369 €!

Ne čekajte već se što pre uputite u turističku agenciju ,,Travelland" na adresi Dobračina 43 u Beogradu, kako biste obezbedili savršen odmor

Objavljeno: 14:17h

Maštate o tome da posetite fascinantni Rim ili božanstveni Pariz? Uz dobru organizaciju poseta ogromnim gradovima ne mora da bude preveliki zalogaj. Ako vam atraktivne evropske metropole zvuče privlačnije od peščanih plaža onda ne smete propustiti sjajnu ,,Travellandovu’’ ponudu sa kojom ovog leta možete posetiti Rim po ceni već od 219€ i Pariz po ceni već od 369€.

Nekadašnji centar moćne Rimske imperije a današnja prestonica Italije - Rim nastao je pre 28 vekova i sa punim pravom nosi epitet ,,Večnog grada”. Jedan je od najlepših gradova na svetu a njegove znamenitosti poput Koloseuma, Fontane di Trevi, Santa Maria Mađore, Španskih stepenica, Panteona ili Rimskog Foruma će vas ostaviti bez daha! Prošetajte uskim i vijugavim ulicama Rima i osetite duh istorije, od drevnih Rimljana do kolevke svetske mode – sve na nekoliko koraka. Uverite se zašto se kaže da svi putevi vode u Rim i da ćete se sigurno vratiti u isti ukoliko bacite novčić u nestvarnu Fontanu di Trevi. Tokom leta turistička agencija ,,Travelland” će vam posetu Rimu omogućiti po veoma povoljnoj ceni već od 219€. Naredni avio polazak za Rim je već 14. juna.

Rim nosi epitet ,,večni” a Pariz je nadaleko poznat kao ,,grad svetlosti”. Svetski centar mode, umetnosti, gastronomije i kulture privlači ogroman broj posetilaca. On je jedan od onih gradova koji svi sanjaju da posete, a kada to i učine, ne ostaju ravnodušni. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, mnogobrojni kulturno istorijski spomenici, muzeji i živopisni kvartovi čekaju da ih obiđete. Blaga koja ova metropola nudi naširoko su poznata: Ajfelov toranj, Muzej Luvr, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, dvorac Versaj i mnoge druge znamenitosti. Ne postoji godišnje doba u kom Pariz nije najlepši. Već pri prvom susretu sa Ajfelovim tornjem, kada ga ugledate sa Trga Trokadero, nećete ostati ravnodušni i urezaćete uspomene u svom sećanju za ceo život. Svaki ćošak pravilnih, uskih ulica odiše duhom boema, lepote i vina, posebno u Latinskoj četvrti nedaleko od možda najfotografisanije crkve na svetu Notr Dam. Ugodite sebi romantičnim dugim šetnjama pored Sene ili krstarenjem istom u smiraj dana. Tokom leta vam i tu priliku pruža ,,Travelland” i to po ceni od 369€ za put od 4 dana sa avio prvozom.

Ne čekajte već se što pre uputite u turističku agenciju ,,Travelland’’ na adresi Dobračina 43 u Beogradu, kako biste obezbedili savršen odmor. Više informacija o ovoj ponudi možete pogledati na ,,Travellandovom’’ sajtu www.travelland.rs.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.