KAKO ZAŠTITITI DOM, IMOVINU, DECU? Pogledajte sjajan i jednostavan trik!
Foto: Profimedia

odlično rešenje

KAKO ZAŠTITITI DOM, IMOVINU, DECU? Pogledajte sjajan i jednostavan trik!

Video nadzor je uvek dobar izbor!

Objavljeno:

Ukoliko želite da obezbedite svoj dom, poslovni prostor, ili vašu decu, imamo sjajno rešenje za vas - kako da to uradite, brzo i jednostavno, a da sa druge strane bude efikasno, kvalitetno i pristupačno.

Video nadzor je uvek dobar izbor, te vam iz pomenutog razloga, otkrivamo jednostavan trik u obezbeđivanju lične imovine.

IP Camera Wireless Smart WiFi Camera 360 je inovativna kamera, koja pruža maksimalnu bezbednost, a vrlo je pristupačna! Pruža 360 stepeni potpune pokrivenosti, te je savršena za praćenje i bezbednost objekta. Ova sigurnosna kamera je rezolucije 1280*720, a podržava ios/android/apple/windows. Možete je koristiti i kao bebi monitor, kako biste pratili bebu bilo gde i bilo kada.

Kamera
Kamera foto: Promo

Kamera poseduje odličan noćni režim sa jako slabo uočljivim infrared crvenim diodama. Poseduje zvučnk, tako da ima i dvosmerni audio, pa preko nje možetekomunicirati ukolko je potrebno. Ima ulaz za mikro SD karticu do 64 gigabajta. Može da zumira, a dimenzija je: 14 x 12 x 11 cm.

Njena cena je neverovatno snižena, i sada je 3999 rsd. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.