Mislili ste da Zvezda neće ići u Top 8 Evrolige?! Desio se veliki preokret, san postaje java?! (FOTO)
Foto: Espreso

Dok jednom ne smrkne...

Mislili ste da Zvezda neće ići u Top 8 Evrolige?! Desio se veliki preokret, san postaje java?! (FOTO)

Crveno-beli su saznali fantastične vesti pred gostovanje u Barseloni!

Objavljeno: 14:33h

Crvena zvezda naredne nedelje u Evroligi gostuje Barseloni u Blaugrani, a španski velikan ima jedan ogroman problem pred ovaj meč, ali i pred ceo ostatak sezone.

Regularni deo sezone je završen za Adama Hangu kada se radi o Evroligi, pošto će prema svim navodima, on van terena provesti još čak mesec dana.

Adam Hanga
Adam Hanga foto: AP

On je aktuelni nosilac priznanja za najboljeg defanzivca ovog takmičenja, pa će njegov izostanak biti veliki, veliki hendikep za Barsu.

Ovo je odličan vetar u leđa za crveno-bele, pošto bi posle pobede nad Unikahom mogli da slave i nad drugom španskom ekipom zaredom, ali i da se opet opasno priključe borbi za Top 8.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

A, setite se, samo pre nekoliko dana, pojavili su se navodi da je u Crvenoj zvezdi stanje katastrofalno, da igrači tuku trenera, da mu drugi prete "crvenim kartonima"...

Realno, crveno-beli jedino mogu da stignu Makabi, ostali su daleko ispred, petoplasirani Real, šestoplasirani Himki i sedmoplasirani PAO imaju 14-10. U poslednjih šest kola, Makabi bi sa četiri pobede obezbedio bolji plasman od Crvene zvezde. Sa tri pobede Makabija bi Zvezda morala da pobedi sve do kraja, dakle svih šest mečeva. Malo realnija opcija su dve pobede Makabija i četiri poraza, a da Crvena zvezda ima skor 5-1 do kraja. Nemoguće?

Pored toga, Crvena zvezda će zavisiti i od Unikahe, kao i od Baskonije, ekipa koje su takođe u borbi za osmo mesto.

Evo i raspored crveno-belih do kraja, kao i Makabija.

Crvena zvezda: Barselona (Gost) Valensija (Domaćin) PAO (Gost) Fenerbahče (Domaćin) Real Madrid (Domaćin) CSKA (Gost) Makabi: Efes (Gost) Himki (Domaćin) Fenerbahče (Gost) Panatinaikos (Domaćin) Baskonija (Gost) Valensija (Gost)

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.