Antić i Lazić se oglasili oko razdora u svlačionici Zvezde! Ovo je prava istina o skandalu koji potresa crveno-bele! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

JASNI I GLASNI

Antić i Lazić se oglasili oko razdora u svlačionici Zvezde! Ovo je prava istina o skandalu koji potresa crveno-bele! (VIDEO)

Navodno je Branko Lazić udario trenera Alimpijevića, a Pero Antić mu je rekao da je "dobio žuti karton" što se svlačionice tiče

Objavljeno: 14:39h

Tokom ovog ponedeljka, u medijima se pojavila informacija da je u svlačionici Crvene zvezde došlo do velikih problema na relaciji igrači - Dušan Alimpijević.

Posebno dva igrača - Pera Antića i Branka Lazića. Lazić ga je navodno udario u glavu, a Pero mu je "dao žuti karton", o čemu smo već pisali jutros.

- Ovo je sve smešno što je izašlo danas. Na rođendan sina, umesto da budem srećan, treba da se pravdam ovde. Moj stil nikada nije bio da "dam žuti karton Duletu". Od početka sezone radimo odlično, imamo dobru hemiju, a sada je posle kupa neko probao to da rasturi. Puno je naše poverenje u Duleta. Dule je trener, Dule je glavni, šta god on kaže mi ćemo da radimo - jasan je Pero.

Osvrnuo se i na optužbe vezane za njegovo opijanje i pušenje cigareta:

- Što se tiče onog drugog slučaja, oko videa koji se pojavio, to je stvarno sramota. Kakav alkohol, kakve cigarete. Mi ćemo da nastavimo da radimo, a nadamo se podršci koju smo zaslužili, a ne ovakvim napisima u medijima - rekao je jasno Pero Antić.

A, onda se oglasio i poprilično ljutiti Branko Lazić.

- Umesto da se bavimo lepim stvarima, mi danas ovde komentarišemo gluposti. Ja sam proslavio ćerkin rođendan pre dva dana, i umesto da se posvetim porodici, ja moram ovde da budem. Kao što je predsednik rekao oko tog udaranja, nemam pojma odakle toj osobi ovakva informacija. Voleo bih da dođe ispred nas i da kaže odakle mu to - kaže kapiten i nastavlja:

- Odakle ljudima uopšte pomisao na tako nešto. Mi moramo da nastavimo da se bavimo našim poslom, a siguran sam da će ovo biti poslednje obraćanje na ovu temu, jer ne želim da gubim vreme objašnjavajući neke neistine. Treba da znamo činjenicu da su internet i mediji dostupni svoj deci i da neka deca kojoj smo mi uzori čitaju ovakve stvari o nama. Šta će ona da pomisle kada čuju ovako nešto? Stvarno nije u redu. To je to od mene - rekao je popularni Laza.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.