VELIKI OBRT - NIKO NEĆE BRAZILCA: Nudili ga 2 puta, Partizan oba puta GLATKO odbio, razlog je jasan!
Gde si pošao: Bruno Kaboklo brzopleto potpisuje ugovore, Foto: BAY ISMOYO / AFP / Profimedia

prvo skoči...

VELIKI OBRT - NIKO NEĆE BRAZILCA: Nudili ga 2 puta, Partizan oba puta GLATKO odbio, razlog je jasan!

Navodno je Kaboklo sada na američkoj turneji sa izraelskim Makabijem iz Ranane

Objavljeno: 13:28h

Odigrao je odlično na Svetskom prvenstvu, ima sedam godina iskustva u NBA ligi i logično je da su se navijači Partizana ponadali kada je javljeno da postoji šansa da ga crno-beli angažuju.

Ipak, Bruno Kaboklo neće u Partizan koji nije ni pokazao interesovanje za njega, već naprotiv - agencija Brazilca ga je dva puta nudila šampionu ABA lige koji je oba puta odbio ponudu, preneo je Meridiansport.

Razlog je jednostavan. Kaboklo je nedavno potpisao za italijansku Veneciju pa se očigledno predomislio i pokušava da izdejstvuje povratak u NBA ili neki jači klub.

Naime, navodno su prvobitni agenti Kabokla ponudili Brazilca crno-belima pre nego što je on potpisao za Veneciju. Partizan nije bio zainteresovan.

U međuvremenu, Kaboklo je promenio agenta, odnosno angažovao je agenciju Hazan sport (vlasnik Denijel Hazan) koja je opet, između ostalih, pozvala i Partizan.

Stigao im je identičan odgovor uz napomenu da ne žele da ulaze u bilo kakvu diskusiju jer je igrač vezan ugovorom sa Venecijom.

Bruno Kaboklo
foto: EPA/Mast Irham

Navodno je Kaboklo sada na američkoj turneji sa izraelskim Makabijem iz Ranane gde će pokušati da se nametne nekom NBA-ligašu, ali činjenica da je pod ugovorom sa Venecijom do 30. juna 2024, značila je da ga nijedan ozbiljniji evropski klub uopšte ne razmatra.

Na to ih je upozorio i predsednik Venecije, Federiko Ćasarin.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.