ZVEZDA MUNDOBASKETA BI MOGLA U PARTIZAN! Italijan potvrdio, ali i opasno ZAPRETIO ako do transfera dođe
Bruno Kaboklo neće u Veneciju, Foto: EPA/Mast Irham

7 sezona u nba

ZVEZDA MUNDOBASKETA BI MOGLA U PARTIZAN! Italijan potvrdio, ali i opasno ZAPRETIO ako do transfera dođe

Kontroverzni Brazilac se nada angažmanu u NBA, ali po svemu sudeći i Partizan mu je opcija

Objavljeno:

Bruno Kaboklo je nedavno potpisao ugovor sa italijanskom Venecijom, ali se nije pojavio na okupljanju tima i navodno čeka ponudu iz NBA.

Ponovo je iz misterioznog razloga propustio let za Evropu, zbog čega se oglasio i predsednik Venecije Federiko Ćasarin koji je prokomentarisao i sve češće spekulacije medija da bi Kaboklo na kraju mogao da ode u Partizan ili Izrael?

- Ne možemo da potvrdimo da li se pridružio klubu iz Izraela, ali ima tračeva da bi mogao da ode u Partizan - kazao je Ćasarin za lokalni list iz Venecije, prenosi "Basket Njuz".

Takođe, prvi čovek italijanskog kluba smatra da je Venecija već sve dogovorila sa njim i da nikako nije moguće da sada potpiše za neki drugi klub, odnosno već je zapretio i tužbama, pod uslovom da krilni centar volšebno obuče neki drugi dres.

- Bez obzira na sve želim da kažem da smo preduzeli konkretne korake i preko advokata smo obavestili sve košarkaške lige. Želimo sve klubove da obeshrabrimo u nameri da angažuju Kabokla pošto brazilski košarkaš ostaje pod ugovorom sa našim klubom - napomenuo je Ćasarin.

Bruno Kaboklo
foto: EPA/Mast Irham

Prema informacijama izraelskih medija, Kaboklo se sprema da igra na američkoj turneji za Makabi iz Ranane koji će igrati prijateljske utakmice sa Bruklinom, Klivlendom i Minesotom.

Kaboklo je prethodno igrao za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston, potom je bio u Limožu, Sao Paulu, Kapitanesu i Ulmu, a iza sebe ima zapažen nastup na Svetskom prvenstu gde je za reprezentaciju Brazila prosečno beležio 16.4 poena i 9.2 skoka.

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.