OBRADOVIĆ GOVORIO O POVREDAMA IGRAČA: Otkrio šta tačno muči Aleksu Avramovića!
Željko Obradović, Foto: Starsport

MUKE

OBRADOVIĆ GOVORIO O POVREDAMA IGRAČA: Otkrio šta tačno muči Aleksu Avramovića!

Partizan je u okviru ABA Superkupa eliminisao Megu

Objavljeno: 19:33h

Košarkaši Partizana odigrali su prvi takmičarski meč u sezoni i to u okviru ABA Superkupa, gde su u četvrtfinalnom meču savladali ekipu Mege rezultatom 89:78.

Nakon ove utakmice Željko Obradović govorio je i povređenim igračima. Trener crno-belih je istakao i da je još uvek rano za ozbiljne analize, posebno što ekipa trenutno nije kompletna.

- Sa nama nije Ponitka, koji je ostao u Beogradu, ima određene probleme, pa nije mogao da putuje. Da ne spominjem Aleksu koji se tek vratio, ima problem sa skočnim zglobom, bilo je nepotrebno stavljati ga u igru i riskirati. Videćemo kako će to izgledati sutra ili prekosutra, on bi trebao neku teretanu da odradi i jedan kolektivni trening, koji nije trening nego pripremna utakmica. To su sve stvari koje su uobičajene za ovaj period, kada vratimo film prošle sezone je ceo pripremni period bio sa jednim plejmejkerom, pravim plejmejkerom. Danas smo igrali sa Ognjenom, ali sreća da su ovi drugi igrači odigrali na nivou koji je potreban da se odigra večeras i čestitam im na tome - zaključio je Željko Obradović.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Partizan će u polufinalu ABA Superkupa igrati sa Igokeom, koja je savladala Cedevitu.

BONUS VIDEO:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.