OBRADOVIĆ NAŠAO ZAMERKE U IGRI PARTIZANA: Trofejni stručnjak smatra da je bilo dosta propusta u odbrani!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

ISKRENO

OBRADOVIĆ NAŠAO ZAMERKE U IGRI PARTIZANA: Trofejni stručnjak smatra da je bilo dosta propusta u odbrani!

Trener crno-belih ističe da će sve vremenom doći na svoje mesto

Objavljeno: 18:57h

Košarkaši Partizana uspešno su krenuli u novu sezonu, pošto su u četvrtfinalu Superkupa ABA lige u Podgorici ostvarili pobedu protiv mlade ekipe Mege 89:78.

Trener crno-belih, Željko Obradović ističe da njegov tim i dalje nije na onom nivou na kojem treba da bude, ali kaže da će sve vremenom doći na svoje.

- Počeli smo turnir, jasno je da tim još uvek nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, kratke su bile pripreme, ali za to smo se odlučili zato što ispred nas imamo izuzetno napornu sezonu. U prva dva meseca ćemo imati po 10 utakmica, a u decembru i januaru po 11, to su u četiri meseca 42 utakmice. Odlučio sam se zato za ovaj plan i program - počeo je Obradović.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Potom je čestitao ekipi Mege, koja je danas odigrala zaista veoma dobro i pokazala da može da bude otkrovenje u novoj sezoni.

- Čestitam ekipi Mege, mladi igrači odlično vođeni, igrali su odlično. Izuzetno zanimljiva utakmica, što se tiče i taktike, a verujem da je bila zanimljiva i gledaocima. Naravno čestitam mojim igračima na pobedi i na plasmanu u to polufinale. Da analiziramo utakmicu Igokee i Cedevita Olimpije i da se spremimo za to polufinale. I na kraju da se zahvalimo svim navijačima na veoma toplom dočeku.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Bilo je dosta propusta u odbrani u ekipi Partizana, a Obradović kaže da će se sve to blagovremeno analizirati.

- Bilo je dosta propusta u odbrani, radimo na tome. Utakmice su najbolji pokazatelj toga, to smo pričali na Kopaoniku, da će prve utakmice pokazati sve nedostatke. Problem je što se na jedan način pripremaš i onda dođe do nekih stvari na koje ne možeš da utičeš - podvukao je Obradović.

BONUS VIDEO:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.