VULIĆ IMA JASAN CILJ: Dupla kruna posle 13 godina!
Foto: Starsport©

spremni

VULIĆ IMA JASAN CILJ: Dupla kruna posle 13 godina!

Vulić je naglasio da svim igračima prijaju treninzi posle dvomesečne pauze

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u subotu prijateljski meč sa juniorima crveno-belih, a Miloš Vulić je naglasio da će utakmica biti shvaćena kao takmičarska.

– Oni su željni fudbala koliko i mi. Imamo posle dužeg vremena priliku da odigramo utakmicu, shvatićemo je takmičarski, iako je vrlo prijateljska. Našim talentima bih poručio da uđu opušteno u meč, jer samo tako mogu da pokažu sav kvalitet koji poseduju. Nadam se da će sutra svi uživati u dobrom fudbalu, izjavio je Vulić za klupski sajt.

foto: Starsport©

Vulić je naglasio da svim igračima prijaju treninzi posle dvomesečne pauze.

– Prija nam kad igramo fudbal i kad smo u kontaktu sa loptom. Zaista pravo osveženje posle dva meseca. Iza nas je nedelja napornog rada, uglavnom smo bili fokusirani na snagu, kako bi fizički bili što spremniji za nastavak šampionata. Danas smo igrali na dva gola, a sutra nas čeka ta utakmica protiv omladinaca.

Cilj Crvene zvezde je jasan – dupla kruna.

– To nam je cilj. Baš zato i sutrašnju utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo kako bi što pre ušli u takmičarski ritam. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo, zaključio je vezista crveno-belih.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 10.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.