SNOVI ZAISTA MOGU DA SE ISPUNE: Srpski Ibra nikad nije ni upoznao pravog Zlatana - u subotu će se i to desiti!
Vlahović i Ibrahimović, Foto: AP

CARSKI

SNOVI ZAISTA MOGU DA SE ISPUNE: Srpski Ibra nikad nije ni upoznao pravog Zlatana - u subotu će se i to desiti!

Bivši pitomac Partizanove škole dobio je od saigrača nadimak Ibra zbog nekih osobenosti po kojim podseća na njega, ali kako kaže, nikada nije želeo da ga imitira

Objavljeno:

U subotu od 20.45 u Firenci se sastaju Fiorentina i Milan u okviru 25. kola Serije A. Ni jedna, a ni druga ekipa ne mogu da budu preterano zadovoljne ovom sezonom, ali pred ovaj duel najviše će se, bar na Balkanu, pričati o duelu između "pravog" i srpskog Zlatana Ibrahimovića.

Naravno, radi se o Dušanu Vlahoviću, mladom biseru kluba za Artemio Frankija, koji je pred taj duel pričao o jednom od svojih idola iz detinjstva.

- Zlatan je legenda, obožavam ga. Ovo će mi biti prvi put da igram protiv njega. Zapravo, prvi put da ga vidim uživo. Drugari su me nekada zvali Ibra zato što sam hodao sa raširenim stopalima baš kao Zlatan. To nisam radio da bih imitirao legendu, nego je to nekako bio moj prirodan hod - rekao je Vlahović za Gazetu delo Sport.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahović foto: AP

Talentovani centarfor je priznao da je rado na televiziji gledao Ibrahimovićeve mečeve.

- Najboljeg igrača Švedske sam pratio dok je on igrao za Inter. Posle toga sam ga gledao u Barseloni dok je bio tamo, pa u Los Anđeles Galaksiju. Sada je u Milanu i biće mi protivnik - jasan je Vlahović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.