U STANJU SAM DA UBIJEM NEKOG: Surov sam kada su takve stvari u pitanju!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

konferencija za novinare

U STANJU SAM DA UBIJEM NEKOG: Surov sam kada su takve stvari u pitanju!

Crno-beli narednog vikenda idu na noge Večitom rivalu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana gostuju u subotu ekipi TSC-a od 16:00 na stadionu u Senti.

Trener crno-belih Savo Milošević dao je zanimljivo mišljenje na situaciju u kojoj se nalazi Mančester siti poslednjih nedelja.

- Jako je teško komentarisati takve stvari, a da ne znam detalje. Ukoliko je Siti zaista prekršio finansijski fer plej to će vreme pokazati, onda sam za to da budu kažnjeni i ovako i još žešće, ne samo oni nego bilo ko. Jer smo ovde u Srbiji osetili na svojoj koži te kazne kada je u pitanju finansijski fer plej UEFA i FIFA i ne znam zašto bi neko drugi bio povlašćen.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Potom je nastavio u istom tonu...

- Pričam ukoliko je to zaista tako. Ovde ima različitih indicija i naznaka, meni je teško da poverujem da su radili neke stvari na tom nivou i da su dozvolili sebi da dođu u tu situaciju I da su dozvolili sebi da dođu u ovu situaciju. I ako jesu, ne mogu da se otmem utisku da drugi nisu. Ne mogu da verujem da je jedino Siti vodio takvu politiku od tih velikih klubova, a da drugi nisu i da su čisti 100 odsto. Može biti da služe za primer, ali ni to mi se ne dopada. Generalno sam surov kada su te stvari u pitanju. Ako ostvarujete prednost u odnosu na rivale, a da to nije dozvoljeno, recimo doping, ili dogovori, ono što smo imali u Italiji pre 5-6 godina, u tom slučaju sam za kazne, gde bih bio daleko suroviji, jer ja sam 17 godina bio profesionalac i nisam aspirin popio, već sam ćutao i trpeo bol, ako neko drugi to ne poštuje, ja sam u stanju da ga ubijem. Ono što FIFA i UEFA daje za kazne, ja bih bio mnogo suroviji - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.